Auto do 3 000 z LPG

07 Paź 2015, 17:25

Witam, mam 22 lata i szukam pierwszego auta do 3 000 z LPG :) Mam małe wymagania bo wiem że kwota jak na auto jest dość mała zwłaszcza na auto w gazie :)

+ 90 km nie chce zamulacza typu matiz czy seicento
+ LPG

Rozkminiam między Rover-em 400 414 416 lub 420 ( wersję róznią się silnikami )

Honda obojętnie jaka byle w miarę zadbana ( naczytałem się że są dość oszczędne zwinne )

Ford mondeo kombi lub sedan :)

Jeśli macie jakieś rady jakie pierwsze auto byłoby idealne proszę o komentarze lub opinie o tych autach co napisałem wyżej :)

Po auto mogę dojechać rzeszów + 100 km max / kraków lub warszawa ponieważ mam tam czasem wyjazdy busami to przy okazji bym mógł kupic auto za każdego linka z godnym uwagi autem z góry dziękuje!
poldek1938
Nowicjusz

Prawo jazdy: 19 02 1988
Auto: brak
Paliwo: Benzyna + LPG

07 Paź 2015, 17:58

[link do oferty na Olx wygasł]

Co sądzicie ? gościu twierdzi że przegląd + oc na rok , rozrząd robił , blacharka jedyne co to do malowania to co widać , gaz zwykły butla ma dopiero rok , środek jak widać skoro jeździł na tych dywanach to musi być zadbany :)
poldek1938
Nowicjusz

07 Paź 2015, 20:51

Było coś z tyłem bo klapa krzywo spasowana,przebieg raczej napewno autentyczny tylko zastanawia mnie spora liczba wyświetleń i nikt nie wziął nawet na handel?

Tutaj ładna Nubira z dynamicznym silnikiem
[link do oferty na Olx wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

07 Paź 2015, 21:30

Takiego czegoś w sumie szukałem tylko ciekawe czy cena autentyczna bo na olx zaniżają jutro przedzwonie .. dziadek od rover-a mówił że max 100 zł opuścić i nie ma siły żeby więcej zszedł powiedział nawet żebym nie przyjeżdżał jeśli chce się targować więc może dlatego mu nie zszedł ten roverek
poldek1938
Nowicjusz

07 Paź 2015, 21:32

Podejrzewam że cena może być autentyczna.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012