Zastanawiam się nad kupnem auta, mam kilka modeli na oku ale może jeszcze ktoś mi tutaj ciekawe autko poleci które było by też tanie w utrzymaniu (chodzi mi o części).
Na oku mam Takie modele: -VW golf lub polo -Renault Megane lub Laguna
A i od razu mówię nie interesuje mnie żadne auto z pod znaku Fiat.
SSolo napisał(a):A i od razu mówię nie interesuje mnie żadne auto z pod znaku Fiat.
Dlaczego? Za 3 tysiące nie ma co wybrzydzać. Najtańsze w utrzymaniu będą Astra F i Lanos. Laguna będzie już droższa w utrzymaniu bo jest to klasa wyżej. Golf 3 w utrzymaniu też będzie okej, ale dużo zajechanych egzemplarzy Megane za 3k będzie zgnita.
Megane sobie odpuść bo w tym budżecie kupisz zgnilucha. Może zainteresuje Cie Skoda Felicja? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] mam jeszcze namiary na Daewoo Nexia 1.5benyzna,95rok,90tys.km - oryginalne,5drzwiowa,2właścicieli od nowości,za 1300zł.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Nie rób krzywdy kierowcy i zapinaj z tyłu pasy bezpieczeństwa Pasy bezpieczeństwa są najbardziej efektywnym urządzeniem chroniącym pasażera podczas wypadku. Aż 60 proc. osób siedzących z tyłu nadal nie zapina pasów. Pasy bezpieczeństwa są najbardziej efektywnym urządzeniem ...
Tak dokładnie, przepraszam nie sprecyzowałem się dokładnie. Dokładnie czy są w miarę tanie w razie jakiejś usterki. I jeszcze jakby ktoś wiedział jak to wygląda też w VW Polo i Golfie byłbym wdzięczny.
Wszystko na dobrą sprawę zależy od egzemplarza na jaki trafisz,jednak w przypadku VW Polo czy Golfa części są powszechnie dostępne i też ich cena nie bierze się z kosmosu. W utrzymaniu będzie na pewno droższy niż Lanos.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.