Auto do 30 000 pod gaz

21 Wrz 2019, 21:03

Oczywiście ja to wszystko rozumiem, generalnie rzecz biorąc jakby nie było to i tak jest ŹLE

-nie ma konserwacji ...źle bo nie ma
-jest konserwacja ...źle bo nie wiadomo jak tam pod spodem jest.

i takie marudzenie , w maździe 6 miałem konserwację takim jakby woskiem wpółprzezroczystym i widać było stan podłogi i powiem że przysłowiowa IGŁA, nigdzienie było widać korozji pod spodem...na szczęście mazdy jeżdżą już po polsce bo na 100 malkontentów trafia się w końcu 1 klient który chce po prostu kupić dobry samochód nie-oszukany z prawdziwym przebiegiem, w BDB stanie :ok:

Ja zawsze powtarzam, Jak się komuś nie podoba konserwacja to robimy tak:
-usuwamy starą konserwację, nie wiem czym piaskujemy, czy sodujemy, czy chemicznie, klient patrzy wtedy na stan podłogi i później konserwujemy wszystko od nowa...za wszystko płaci klient :lol:
andrewb25
Stały forumowicz

Miejscowość: małopolskie

21 Wrz 2019, 21:11

No jeśli chodzi o Mazdę to nie wiadomo czy lepiej mieć tę konserwację, czy nie - bo wtedy widzisz realnie co masz.
Chociaż lepiej pewnie mieć, żeby nie widzieć tego co Mazda ma pod spodem :D
tomekdk

21 Wrz 2019, 21:13

Dziękuję za Wasze opinie i pomoc :)
Jeśli chodzi o auto to już przeszłam już wszystkie opcje szukania.
Był znajomy mechanik który sprowadza auta z Włoszech i za "naprawę" chce tyle co za części. Były okazje z otomoto. Teraz zastanawiam się nad kupnem lekko uszkodzonego auta polskiego pochodzącego z ubezpieczalni. Tak by naprawę zrobić poza aso i pojeździć autem kilka lat.
Czyli Hyundai i30 np ten:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
będzie pod gaz ?
wiola05
Nowicjusz

21 Wrz 2019, 21:44

kiepski silnik, miał często problem z paleniem oleju
andrewb25
Stały forumowicz

Miejscowość: małopolskie

21 Wrz 2019, 22:03

kurcze a już myślałam że znalazłam :(