Auto do 30 tys. najchetniej Mazda 3 BL 2.0 z LPG lub porownywalne

22 Sie 2018, 23:12

Ja akurat miałem okazję jeździć Cooperem z wypożyczalni i też mi się całkiem przyjemnie podróżowało.

O Cooperze już sporo zostało napisane, może wróćmy do pozostałych bohaterów tego wątku :)
elkanguro
Nowicjusz

22 Sie 2018, 23:36

Kao wszyscy się mylą tylko dziwne bo jak wszedłem w kilka coltów czt to pomimo tego że mitsu jest drogą marką w naprawach a silnik z turbo był o połowę tańszy od cooperkowego 1,6kompresorka i co ciekawe na jednego czt z uszkodzonym silnikiem mogłem sprowadzić 10 miniaczków z jak to szwajcarskie cwaniaki określają "brakującą mocą" ... no i co do tych nowszych to mówię o zeznaniach firmy naprawiającej tylko mini. Ogólnie z tych starszych można zaakceptować zwykłe wersje bez turbo tylko czy opłaca się przepłacać ?
Kao
Dlatego ok. Masz racje nie chce mi si3 droczyć. Nie będę dyskutować bo żaden z moich znajomych do miniaczka już nie wróci ... a Pani od tego nowszego wymiotuje na jego widok na osłodę kupiła sobie nowe audi 1,5 tsi... :ok: zapytałem się jej czy ma strach bo nowy silnik itp.a ona i tak gorzej nie będzie...wystarczy żeby w wózku dziecka bańka oleju nie musiała stać :) . Ale fakt moż Twoi znajomi jeździli ostrożnie :D
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

23 Sie 2018, 09:09

Te małe silniczki benzynowe BMW to syf, jeszcze sprezentowali to Peugeotowi, gdzie francuskie benzyniaki były w miarę ok. Wisienką na torcie był test 100 tys.km BMW 2, gdzie w 1.5R3 Turbo rozleciało się łożysko oporowe wału korbowego po 40 tys.km od nowości.
Ossy
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 07 01 2010
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo S60
Silnik: 2.4T
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2002
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Powrót z wakacji bez pośpiechu
    Nadszedł czas powrotu z urlopów. Jak zadbać o to, żeby bezpiecznie dotrzeć do domu? Przede wszystkim ważny jest brak pośpiechu i dostosowanie prędkości do warunków panujących na drodze. Najwięcej osób ...