REKLAMA
Witam wszystkich mam problem z wybraniem samochodu,mianowicie szukam auta w nadwoziu sedan/limuzyna
Zadnych touringow cabrio itp. Oczekuje od samochodu aby na dluzszych trasach byl dosyc wygodny, zalezy mi rowniez na mocy powyzej 180/190KM,chcialbym tez skorzana tapicerke jakies male pierdoly z elektroniki typu podgrzewane fotele itp. głównie myslalem nad Bmw e60/e90 ewentualnie ciekawe wydawalo mi sie tez audi a6 c6.automatu nie chce szukam tylko z manualna skrzynia biegow co do Bmw to interesowal mnie raczej tylko i wylacznie silnik 330D m57. Teraz rodzi sie pytanie czy za taka kwote jest sens szukac takiego samochodu i z tym silnikiem? Domyslam sie ze cos bede musial predzej czy pozniej troche pieniedzy dolozyc ale zalezy mi tez na tym aby auto na okraglo nie stalo w warsztacie jesli chodzi o koszta po zakupie to jestem w stanie dolozyc 10-15k w ewentualne naprawy tylko pytanie czy po tych naprawach samochod bedzie jezdzic czy kolejne usterki beda sie pojawiac? ,oraz prosilbym o pomoc jesli nie Bmw to moze jakies audi?Ale z jakim silnikiem a moze jakas inna marka? Bardzo prosze o pomoc w wybraniu samochodu ewentualnie o przedstawieniu wszystkich za i przeciw co do Bmw. Dziekuje z gory i Pozdrawiam!