27 Cze 2015, 21:39
Witam. Poszukuje auta do 3000. Za miesiac będę miał prawo jazdy B i myślę o pierwszym aucie. Tzn nie pierwszym, w wieku 11 lat dostałem od rodziców malucha do jazdy po bocznych drogach, a w wieku 16 lat zrobiłem B1 i przesiadłem sie na quada, z racji ze jest to chinczyk glownie jazda po ulicach, czesto po mieście, często jeżdżę golfem II mamy, więc juz jakis staż za kółkiem mam. Z racji, że chce zostać mechanikiem poszukuje na początek cos nie bardzo skomplikowanej budowy żeby się uczyć, musi być zrywne i nie aż tak bardzo awaryjne, bo (nie)stety nie mam dużo kasy oraz mam zamiar oprócz tych 3 tysięcy tysiąc przeznaczyc na wygląd, co jest dla mnie bardzo ważne. Myślałem o corsie b, jak dodac mu alufelgi i lekkie dystanse ladnie się prezentuje, Volkswagen Vento, hondzie civic ktora najbardziej mi sie podoba ale co do civica to oglądalem juz 2 egzemplarze i stwierdzilem ze w tej kasie nie kupie dobrego civica V. Napewno nie chce bmw ani golfów, ani colta. Proszę o opinie i propozycje innych modeli. Z góry dzięki.