Auto do 30tyś jest jakies dobre??

07 Cze 2011, 20:46

Witam. Chciałbym kupić auto do ok 30tyś. Są jakieś modele które są praktycznie bezawaryjne?? tak jak np toyota corolla e11 1,4 86km?? Dużo ludzi jezdzi passatami b5FL 1,9tdi 130km Dobry to samochód?? Szukam czegoś czym bym dojezdzał codziennie do pracy jakies 24km w jedna strone. Musi być 4/5drzwi lepiej nie kombi! Lubie przycisnąc wiec napewno cos co ma 100km odpada ale zarazem musi byc oszczędne chodzi mi cos typu TDI lub Bęzyna/GAZ. min 130km. Fajnie by tez było jak by miał ocynk ponieważ mam fiata z 97roku i deka rdzy na nim nie ma. Prosze o pomoc w doborze czegoś co naprawde mi pojezdzi z 5lat.
xplod555
Nowicjusz

Miejscowość: Sochaczew

08 Cze 2011, 20:54

BMW E39 lub Mercedes W210 FL lub A6 ewentualnie zagazowany Nissan Maxima - bardzo fajne autko.
Jedziemy wszędzie gdzie chcemy...bo chcemy....
Jogi4x4
Stały forumowicz

Miejscowość: PZL
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Galloper Pajero Avensis Vito
Silnik: TD/DI-D/D4-D/CDI
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna

09 Cze 2011, 16:22

xplod555 napisał(a):Dużo ludzi jezdzi passatami b5FL

To, że dużo osób jeździ nie znaczy, że to dobre... Dużo osób jada w MCdonald's co w wcale nie znaczy, że żywność ta jest zdrowa.
Zastanawiałbym się nad BMW E39, Mercedesem W210 albo Alfa Romeo.
Mówiłeś, że raczej nie kombi, ale może wpadnie Ci w oko:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Tu masz ewentualnie sedana:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
BMW E60 530dA
Daro20VT
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: BMW E60 530dA
Silnik: 3.0d
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    GT - komfort i sportowe osiągi - lista TOP 5
    Sportowe dwudrzwiowe coupe klasy premium to segment, który nie poddaje się chwilowej modzie. Samochody te od lat zapewniają użytkownikowi nie tylko sportowe osiągi, ale również komfortowe warunki podróży. ...