Jeździ. Gdybym nie potrzebował czegoś większego, pewnie bym to wszystko zrobił, ale wolę te pieniądze przeznaczyc na coś nowego. W takim razie mogę zwiększyć trochę budżet - do 35k
To jak jeździ, to spokojnie wystaw za te 5.5k do negocjacji. mechaniczne sprawy to może być błahostka, rdze możesz sam lekko podpicować, kosztem 50-100zł.
W zasadzie.. wszystkie od handlarza. Pierwszego kojarzę, miał kiedyś do sprzedania złoma Astre więc z Mondeo może być podobnie. Wbrew pozorom chyba ten drugi najlepszy.
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Skaner laserowy - identyfikacja obiektów przed samochodem Skaner laserowy pokazany przez Audi po raz pierwszy w modelu A8 (D5), to nowość w świecie motoryzacji. Wraz z radarem dalekiego zasięgu i przednią kamerą, tworzy on trójkę czujników, które wzajemnie się ...
Ok, jeszcze 1 pytanie. Ta instalacja gazowa brc - dobra jest? Nie chciałbym się pakować w coś dziwnego. Można mieć obawy, że w aucie sprowadzonym z Niemiec jest zainstalowany lpg?
Niestety, okazało się, że Pan godzinę przed umówionym zakupem zadzwonił i powiedział, że sprzedał. Mimo wszystko dalej moje poszukiwania za Civic Ufo trwają i znalazłem coś takiego. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Możecie mi powiedzieć czy coś widzicie na zdjęciach (złego) czego ja nie widzę?
No raczej tak a jak już jechać na oględziny to koniecznie sprawdzić go miernikiem bo troszkę dziwnie wygląda jak dla mnie ten przód chodzi dokładniej o krzywe spasowanie maski i lewego błotnika w stosunku do prawego więc na 80 % było coś z nim robione.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.