Mam takie pytanko poszukuję auta do 33tys zł. 1)Zależy mi na kupnie auta z fajnym brzmieniem z wydechu lub z fajnym potencjałem na to Na co zwrócić uwagę? 2) raczej na pewno odpada kombi 3) nie koniecznie musi mieć dużo mocy
Skoro kryteria kończą się na dźwięku to kup jakiekolwiek v8 i sprawa rozwiązana Nawet kilka najtańszych na rynku xc90 4.4 ci się mieści w budżecie a dźwięku da się tego pomylic z niczym innym
Tylko się nie dziw jak w ciągu dwóch lat trzeba będzie wsadzić w auto równowartość ceny zakupu, będzie świetnie brzmieć a to najważniejsze
Hej ja poszukuje podobnego auta jak autor tylko mi zależy na daily które nie bedzie sie jakos niesamowcie psuło raczej do 2,5l. A jesli chodzi o dzwięk to raczej można to poprawić fajnie przez modyfikacje wydechu ? Raczej do 35k
Dla niektórych nawet golf z dziurawym wydechem brzmi. W 4 cyl. To tylko fart trafienia na fajny tłumik, przy v6 v8 już można coś pomyśleć. R5 jest fajnym kandydatem.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Szukasz samochodu do XXX zł? Przeczytaj koniecznie! Jesteś na tym forum pierwszy raz? Szukasz porady co kupić do wybranej przez Ciebie kwoty? Użyj wyszukiwarki! Może znalazła się już odpowiedź na dręczące Ciebie pytanie, a Ty zaoszczędzisz swój czas! Dbaj o forum i ...
Skoda Citigo - samochód do miasta Do miejskiego malucha z Czech należy około 17 proc. rynku. Od stycznia do kwietnia 2019 zarejestrowano 961 egzemplarzy. To najmniejszy samochód czeskiej marki, produkowany od 2011 roku w Bratysławie, razem z VW up! ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.