Jestem w tym momencie na kupnie auta do 35-37 tysiecy Pare danych: Budzet: 35-37 tysiecy Rejon: Małopolska Uzytkowanie: Glownie miasto, sporadycznie trasa Wlasne potrzeby: - Sedan - W miare mocne 170+ KM - Spalanie mnie jakos wybitnie nie interesuje - Naped 4x4 - Wygoda jazdy
Myslalem, nad Audi A4 B7, ale pytanie do Was, czy przypadkiem nie jest to za maly budzet?
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Co wpływa na wygląd zewnętrzny samochodu? Stylistykę samochodu kreują nie tylko względy estetyczne, ale i cała długa lista czynników wpływających na nasz portfel i bezpieczeństwo. Popularność samochodu w bardzo dużej mierze zależy od jego wyglądu. Stylistyka ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.