Cześć, sprzedałem niedawno Insignię w dieselu i terasz poszukuje samochodu, który miałby 200+km, coś rocznikowo od 2009 roku, sedan, hb, no i najważniejsze, żeby miał możliwość założenia LPG. Jeżdze 50/50 miasto/trasa.
Naprawde, chcesz znalezc maks 10letni samochod, ktory ma 200km+ lpg i maks do 40tys? Moze jeszcze frytki i cola do tego? Przychodzi mi do glowy jeszcze astra j 1.6t, jest na mpi. 180km, po chipie przekroczysz 200. Ewentualnie megane 3 grandtour, chyba mial silnik 220km mpi, ale moze byc ciezko za 40k.
Audi "królem wyścigów długodystansowych" Audi zorganizowało spotkanie pięciu zespołów mających na swoim koncie zwycięstwa w wyścigach na długich dystansach. Po raz pierwszy, podczas sesji fotograficznej spotkały się zespoły, które w sezonie 2012, od ...
Vertenix napisał(a):Nie koniecznie prestiż tylko chciałbym coś w stylu wyposażenia Insignii.
A co to niby znaczy? BTW 3 modele, które Ci podałem to auta tej samej klasy co wspomniana insignia (która swoją drogą słabo jeździ, ma trochę problemów elektrycznych i jest lekko badziewnie wykonana)
Laguna mi sie nie podoba, nie lubie renault, chociaż wnętrze ma miłe dla oka, Volvo wygląda po prostu staro, Jedynym według mnie godnym uwagi ewentualnie może być ford
Poza tym golf VI i scirocco maja najbardziej badziewne silniki, ktore zlopia olej wiadrami. To nie to samo tsi co w golfie V. Dostales mnostwo innych lepszych propozycji.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.