Witam, Zamierzam kupić samochód do 35 tyś zł. Zależy mi aby auto było dynamiczne. Moje typy to: Mercedes, Audi, BMW. Samochód od czasu do czasu w trasę a tak to głównie jazda po miejscu około 30 KM do biura w jedną stronę i powiem szczerze że za bardzo nie wiem czy diesel czy benzyna będzie lepsza. Co polecacie?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Coś takiego znalazłem. Jednak moje pytanje jak wygląda spalanie? Gaz mnie nie interesuje. Tylko diesel lub benzyna
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Bezpieczeństwo Volvo S60 w testach zderzeniowych IIHS Amerykański instytut bezpieczeństwa IIHS (Insurance Institute for Highway Safety) przeprowadził nowe testy zderzeń czołowych kluczowych samochodów z segmentu D. W testach wzięło udział m.in. Volvo S60, które ...
Jak chcesz porządne i szybkie auto w tym budżecie po 2006 to dołóż kasy... w tym budżecie to masz auta przynajmniej 10 letnie. No chyba, że dla Ciebie 318i/320d itp. to już jest dynamika...
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.