Witam, Zamierzam kupić samochód do 35 tyś zł. Zależy mi aby auto było dynamiczne. Moje typy to: Mercedes, Audi, BMW. Samochód od czasu do czasu w trasę a tak to głównie jazda po miejscu około 30 KM do biura w jedną stronę i powiem szczerze że za bardzo nie wiem czy diesel czy benzyna będzie lepsza. Co polecacie?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Coś takiego znalazłem. Jednak moje pytanje jak wygląda spalanie? Gaz mnie nie interesuje. Tylko diesel lub benzyna
Jazda we mgle Jazda we mgle to jak jazda w chmurach, z tą tylko różnicą, że ich dolna podstawa styka się z powierzchnią ziemi. Kierowanie samochodem w takich warunkach wpływa negatywnie na percepcję wzrokową , m.in. trudniej ocenić ...
Badaj auto i przeprowadzaj regularne badania techniczne Sprawność techniczna pojazdu jest kluczowym elementem bezpieczeństwa ruchu drogowego. Najczęściej stwierdzane przez policję usterki w pojazdach, które uczestniczyły w wypadkach drogowych, to braki w oświetleniu (54%), ...
Jak chcesz porządne i szybkie auto w tym budżecie po 2006 to dołóż kasy... w tym budżecie to masz auta przynajmniej 10 letnie. No chyba, że dla Ciebie 318i/320d itp. to już jest dynamika...
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.