Za jakiś czas kończę robić prawo i mam do Was pytanie jakie auto mam wybrać do 4000zl. Auto służyłoby do dojeżdżania 300-400 km. Także chodzi mi o takie które nie będzie "mułem" na drodze. Z góry dzięki za propozycje
Za taką kasę nie szuka się auta aby nie było mułem tylko aby miało ważne opłaty, skręcało, hamowało, nie było skorodowane. Dobrze jak ma opony w dobrym stanie oraz wykonane jakieś naprawy.
Nie skupiaj się na modelu tylko na konkretnym egzemplarzu z ogłoszenia. Zadbany Citroen czy Daewoo będzie lepsze od uznanego u nas VW czy Opla w słabym stanie.
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Model LC 500 pokazuje przyszłość Lexusa LC 500 pokazuje przyszłość Lexusa. Wskazuje, w jakim kierunku będzie się rozwijał design, osiągi i własności jezdne naszych samochodów – mówi w wywiadzie dla portalu lexusenthusiast.com wiceprezes Lexus ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.