REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/samochody-na-parkingu-t40383.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
pawel93 napisał(a):obecnie ma Audi A3 8p 2.0 TDI delikatnie skręcone na 184km i prawie 420nM, ale chce kupić coś większego i wygodniejszego.
galakty napisał(a):Aż takie kokosy zarabia, żeby mu się opłacało trzymać i wkładać kasę w A6? No i gdzie A3 do A6?
Nie obraź się, ale on jedzie tylko po znaczku i chyba pojęcia żadnego nie ma, bo taki rozrzut segmentu jest co najmniej zabawny... Nieważne jakie auto, byle zera na masce były.
Zmieniłbym modele na coś z BMW, Lexusa, może Mercedes a jak młody chce mieć "zapas mocy" to niech popatrzy na Lagunę III Coupe z 2.0T, w razie co da chipa a samo autko wygląda nieźle podług tych Audic
mike napisał(a):Focus ST, Impreza WRX![]()
Z Twoich propozycji... Sam jestem rok młodszy, ale raczej nic mnie nie pociąga. Od biedy mógłbym e92, bo ma ładną linię i jest raczej rzadko spotykany (przynajmniej ja nie widuję zbyt często)
dzida napisał(a):Mnie zastanawia co ludzie widzą w tej Insigni, że są nawet w stanie zrezygnować ze znaczka![]()
Ja tam bym poszedł w Leszka i olał drogą w serwisie germanie
pawel93 napisał(a):To ci powiem zarabia dobrze, bo na ręke ma prawie 4k
pawel93 napisał(a):Według Ciebie każdy młody powinien być dymany i zarabiać 2k na miesiąc ? To ci powiem zarabia dobrze, bo na ręke ma prawie 4k. Co do laguny to w sumie okej, tyle że 3drzwiowa ... a to odpada.
pawel93 napisał(a):Z insignią aż taka lipa ? Noo o Leszku is też już mu gadałem ale ... niby z częściami problem.
Pionek napisał(a):23 latek i 4k? Ty nam podaj namiary na pracodawcę
pawel93 napisał(a):Dobra teraz pytanie co do Leszka, każdy mechanik jest w stanie go naprawić jakby voś się sypło ?
pawel93 napisał(a):Dobra teraz pytanie co do Leszka, każdy mechanik jest w stanie go naprawić jakby voś się sypło ?
pawel93 napisał(a):I po drugie jak ewentualna dostępność części w ASO ?