Passat to złom w którym nie ma dobrych silnikow. W tych TSI są problemy z rozrządem, wymiana 4k a jak będziesz zwlekać to cały silnik do wymiany. Do tego jeszcze nagar..
a co powiesz na temat teych Lancerów, wypowiedziałeś się do passata, a powiem szczeże (Lancera nie widziałem ale ma swój urok dla mnie) że Lancer mi sie podoba, tylko musiałbym gdzies udac się na jazdę.
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Tapicerka z włókien pochodzących z recyclingu politereftalanu etylenu Gdy w latach 40. brytyjscy naukowcy opracowali pierwsze tworzywo oparte na politereftalanie etylenu, uznano to za wielki sukces i przełom w chemii i przemyśle. W 1973 roku Amerykanin Nathaniel Wyeth wynalazł butelkę do napojów ...
Wracając do tematu saaba 9-3 , ja proponuje Ci auto z roczników 2008 wzwyż , a nie jakiegoś starocia. Na całkiem nowego niestety całkowicie nie ten budżet.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.