REKLAMA
Lysy30 az sie dziwie ze Ty jako obrońca tezy "jedna jaskółka wiosny nie czyni" wyszukujesz perełki w skali świata
A co do vvti z tego co czytam to najcześciej wina oleju niezgodnego ze specyfikacją lub jakiegoś lipnego.
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
dzida napisał(a):az sie dziwie ze Ty jako obrońca tezy "jedna jaskółka wiosny nie czyni" wyszukujesz perełki w skali świata
959 napisał(a):Szybki to w ogole pisze takie glupoty, ze glowa boli
959 napisał(a): Chlopie jezeli przy aktualnej aurze 320cdi potrafi mi pokazac na kompie 13,5l jadac z v sr 18kmh odcinek 5km, to ile pokaze BENZYNOWE V8?
W220 s500 przy takiej pogodzie zaczyna liczenie after start od 29l i po 5km z taka predkoscia spada do 24l i to jest prawdziwe spalanie takiej duzej benzyny, a nie jakies sciemy typu zszedlem do 11,5 w miescie...
A te 16litrow to chyba tylko jak masz v sr 50kmh, tylko ze ja mam wtedy 8l
łysy30 napisał(a):W Lexusach jak rozumiem nie ma prawa nawalić silniczek wycieraczek?
dzida napisał(a):Ale powtarzalność to 1 na 5 jak hamilce czy skrzynia u mnie 1 na 5000 jak vvti czy jak z bateriami 1 na 100 000?
szybki napisał(a):Więc ja i moi znajomi pozostaniemy przy drogich lexusach a inni niech mają tanie marki premium z europy...
szybki napisał(a):A tak właściwie to jakie użytkownicy podają wartości spalania dla Hanki w mieście
łysy30 napisał(a):Ciężko dyskutować z takim podejściem, serio. Najpierw nie chce Ci się szukać usterek (no bo Lexus się nie psuje, więc po co), a jak już ktoś inny je znalazł to kpisz, łapiesz za słówka, ehh.
dzida napisał(a):Wyszukałeś jakieś przypadki w skali świata tak?
łysy30 napisał(a): ("it's known problem with IS250", chyba nie trzeba tłumaczyć?)
łysy30 napisał(a):P.S. Nie musiałeś specjalnie dla mnie uzupełniać listy usterek IS-a
dzida napisał(a):Coś się nie psuje z reguły ale w 1 na 1000 się zepsuje - to jest sedno hasła "one się nie psują" albo "bezawaryjny"
dzida napisał(a):teraz poszperaj dla A4 B7 czy e90
dzida napisał(a):Wole mieć święty spokój aby nikt po raz 1000 nie zarzucał mi fanatyzm do tej marki i hejt do innej