Auto do 4k dla dziewczyny ( Hyundai Accent )

16 Sty 2016, 11:19

Witam, znajoma szuka auta.
Wymagania:
wspomaganie
ilość drzwi obojętnie
silnik do 1500
łatwość prowadzenia
Wizualnie żeby to miało jakiś wygląd
Co mogę Jej poszukać w tych pieniądzach ?
Rejon poszukiwania zach-pom ew. lubuskie.
Ode Mnie :
[link do oferty na Olx wygasł] :?:
Nie wiem czy okazja czy jakiś trup , dzida się pewnie wypowie na ten temat bo z tego co pamiętam miał takie auto :?:
Edit : Dzwoniłem, auto niedawno dodane a już praktycznie sprzedane , sprzedawca mówi ze miał w przeciągu pół godziny kilkanaście telefonów.
Sprzedam :
Volvo v70 03r. d5 PL blachy
Seat Leon 1.6 03r. z niemiec
kyrtapSzn
Początkujący

Prawo jazdy: 30 07 2012
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Golf IV
Silnik: 1.9 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2000

16 Sty 2016, 12:47

Coś w tym jest,pamiętam jak u mnie na dzielnicy był podobny Accent do wzięcia,z 1ręki za 4000zł,auto sprzedało się w ciągu dwóch dni.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

16 Sty 2016, 13:29

Zainteresowanie duże to i cena wzrosła, było 2399 jest 2999 :yes:
Sprzedam :
kyrtapSzn
Początkujący

16 Sty 2016, 14:26

Ale coś tu śmierdzi,facet niby piszę że kupił nowe auto a tego sprzedaje a w innych ogłoszeniach ma inne auta na sprzedaż więc krótko mówiąc handlarz i jak mówisz że początkowa cena była 2399zł to nie chcę wiedzieć ile dał za niego wcześniej.. druga sprawa facet twierdzi że auto już praktycznie sprzedane bo miał kilka telefonów a ogłoszenie ma ledwo 200wyświetleń..
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

16 Sty 2016, 14:33

Chyba Dzida miał Accenta, też się chwalił, jak to mu szybko nie zszedł. Może po prostu auto, które trafia w pewną niszę?
Żółtek
Aktywny

Prawo jazdy: 06 08 2015
Auto: C5 mk1
Silnik: 2.0 136KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Liftback
Rok produkcji: 2002

16 Sty 2016, 14:41

Żółtek napisał(a):Ale coś tu śmierdzi,facet niby piszę że kupił nowe auto a tego sprzedaje a w innych ogłoszeniach ma inne auta na sprzedaż więc krótko mówiąc handlarz i jak mówisz że początkowa cena była 2399zł to nie chcę wiedzieć ile dał za niego wcześniej.. druga sprawa facet twierdzi że auto już praktycznie sprzedane bo miał kilka telefonów a ogłoszenie ma ledwo 200wyświetleń.

Sytuacja wygląda tak że ten koleś handluje autami i osoba która sprzedaje to auto kupiła u niego samochód , a on wystawił im tylko ten stary. Dogadujesz się bezpośrednio z właścicielem, kupujesz też od wł , który jest niby starszym Panem i auto ma dość długo. Ale szukam też czegoś innego
Sprzedam :
kyrtapSzn
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych
    Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
    Akcja znicz 2017 i systemy bezpieczeństwa na drogach
    Na przełomie października i listopada, z powodu uroczystości Wszystkich Świętych, tradycyjnie już zwiększy się ilość samochodów na naszych drogach. Niestety, pomimo systematycznej poprawy bezpieczeństwa, Polska nadal ...

16 Sty 2016, 14:49

Tak dzida miał Accenta :wink:
Barol
Awatar użytkownika

16 Sty 2016, 18:39

Miałem Accenta ale poprzednią generację i sprzedał się w 5 dni za 3500zł (3900zł cena początkowa). Plusem był niski przebieg, jedyny właściciel (czarne tablice), pewność pochodzenia - bezwypadkowość i małą ilość rdzy - takie auta szybko schodzą niezależnie od marki.
Ten samochód jest idealny jako budżetowe auto, bo ma części tanie jak do Golfa (oryginalne sprzęgło do 1,3 kosztowało 230zł), palił niewiele więcej od ulubionych przez polaków TDI, jechał jak 1,8 w Golfie, dobrze hamuje i się nie psuje zbytnio. Czego jeszcze chcieć więcej od auta za tą cenę? :)
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Rok produkcji: 2010