Czesc. Zamierzam sie do kupna autka do 6tys. Mam na oku kilka aut ale nie jestem pewien ktore wybrac... Mam nadzieje ze Wy mi tu poomozecie
To tak, moje typy: -Renault Laguna (najlepiej gaz) [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] -Opel Vectra -Golf III -Audi A4
Najlepiej zeby auto mialo gaz. Tylko ja sie nie znam na tym do ktorego najlepiej pasuje. Dobrze by bylo jakby czesci do auta byly w miare tanie i zeby nie palil duzo ale zeby mial jakiegos lekkiego "kopa" Jakbyscie mogli znalezc jakies ciekawe autko to bylbym Wam wdzieczny
Audi akurat najmniej mi pasuje. A o lagunie to slyszalem dobre zdania a nie ze zlom. Fakt, laguna II to zlom, ale nie I. CHce zeby auto "nawet" mi sie podobalo .. Ma ktos jeszcze inne zdanie?
Koniowi chodziło o Lagune z linku że złom bo sama Igeneracja nie jest zła. Niewiem skąd dokładnie jesteś ale może coś takiego? [link do oferty na Olx wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Hmm ta vectra spodobala mi sie, ale boje sie ze od mlodego gniewnego.. Spojler i wydech sportowy;/ A jesli o lagune chodzi to co byscie mi polecili? Jestem z okolic Nowego Sacza ale gdyby auto bylo w dobrym stanie to moge dalej jechac Czekam na propozycje.
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
Ogólnie to jakaś bieda z Vectrami z Twoich okolic,większość po przejściach albo w śmiesznych pieniądzach a to raczej nie wróży nic dobrego.
Zobacz na te linki: [link do oferty na Olx wygasł] - ktoś wczoraj wrzucał w innym temacie,wygląda na zadbanego i ma oryginalny przebieg. [link do oferty na Olx wygasł] - słaby silnik ale wygląda na zadbanego. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - bardzo ładny,przebieg może być oryginalny.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Hmm jesli byloby w dobrym stanie to moge jechac gdzies dalej, ale nie za daleko ;p Ta vectre z krakowa co wrzuciles wczesniej spodobala mi sie, i mam ochote nawet jechac tam. Ale powiedzcie mi cos wiecej o tej vectrze, jak z blacha i silnikiem. I jak z czesciami.
No blacha do najlepszych nie należy,szybko lecą tylne nadkola,progi i doły drzwi. Silniki nie najgorsze,podatne na lpg ale niektóre lubią chlapać olej.
Teraz dopiero zauważyłem że przednie lampy są poliftowe a druga rzecz jest zastanawiająca dlaczego nie ma zdjęć prawej strony. Sam go wrzuciłem ale żle zrobiłem
No wlasnie nad tym tez sie zastanawialem :p Chlopaki doszla nowa propozycja, otoz znajomy sprzedaje megane 99r diesel 1.9 co Wy na to? Warto sie w to pchac? Jak z awariami.?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.