REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Gajd napisał(a):No właśnie Laguna po FL jest mało awaryjna ?? zastanawiałem sie nad zakupem
lukiwch napisał(a):Renault bezawaryjne??
piter36 napisał(a):Polecam Bmw E46 w kombi 2.0 diesel 150KM ta ma mały przebieg i jest młoda bo 2004 rok
[link do oferty na Allegro wygasł]
Dishman napisał(a):
A że "zlecą się" zaraz fani VW, to już co innego. VW jak każde inne auto nie jest niezniszczalny, ale tak pochlebna opinia nie bierze się z księżyca. Więc trochę przystopuj, zanim zaczniesz oceniać innych, OK?
michalmanu napisał(a):lukiwch napisał(a):Renault bezawaryjne??
1.Nie Renault,tylko Laguna II po FL.
2.Mogę to potwierdzić bo ojciec miał taki samochód właśnie w wspomnianej wersji Image,tylko że uległa wypadkowi i nic się z niej nie dało zrobić.piter36 napisał(a):Polecam Bmw E46 w kombi 2.0 diesel 150KM ta ma mały przebieg i jest młoda bo 2004 rok
[link do oferty na Allegro wygasł]
ręczysz rękami i nogami za ten samochód?Nie żebym się czepiał ale z ciekawości pytam.Dishman napisał(a):
A że "zlecą się" zaraz fani VW, to już co innego. VW jak każde inne auto nie jest niezniszczalny, ale tak pochlebna opinia nie bierze się z księżyca. Więc trochę przystopuj, zanim zaczniesz oceniać innych, OK?
Przepraszam że obraziłem obiekt westchnień tysięcy Polaków,już jadę do Częstochowy.Wejdą na kolanach na Jasną Górę z prośba o przebaczenie...
Gajd napisał(a):E klasa spoko auto ale interesuje mnie tylko nowsza wersja a ta już swoje kosztuje ;p
A wersja Image jest jak widzę trudno dostępna ;p