REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Plastikowa napisał(a):Myślę, że mając już gotowy, zrobiony samochód wiele bram się przed Toba otwiera. Wydaje mi się, że kupno takiego samochodu pozwala się wkręcić w środowisko. Na pewno bym nie naprawiał tego samochodu w przeciętnym warsztacie
hmmmmPlastikowa napisał(a):Ma to być samochód ze sporą mocą i ciekawym wyglądem albo po prostu jakiś ciekawy sprzęt z v8 pod maską. I tak jak pisałem samochód do kościoła w niedziele, ewentualnie jakieś szoferowanie ludziom do ślubów
Plastikowa napisał(a):niebieska e30 jest wystawiona na olxie
ja sobie zdaję sprawę, próbuje natomiast wyczuć autora bo jak na razie mamy sx, ale tym wesela raczej nie obsłużysz (czytaj autor sam nie wie czego chce).szybki napisał(a):Mike ale to też trzeba zachować rozsądek serwisowy bo 50k to nie jest 500k a do tego zgadnij czemu taki klasyk jak jag v12 kosztuje połowę np.r129 v8
Plastikowa napisał(a):Tak chodzi o te e30 ale to jednak driftowóz, z zewnątrz bardzo mi się podoba. Czytając od wczoraj mam takie pytanie co myślicie o takim starym Audi 2.2 Quattro coupe lub o projekcie z Audi 90. A co do mojego zdecydowania. Jak będzie to sx200, e30 lub np jakieś stare bmw/mercedes z potężnym silnikiem to będe bardzo zadowolony. Kiedyś też z wyglądu podobały mi się bardzo Jaguary S Type R 400KM. Pytanie tylko jak serwis tego