REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Plastikowa napisał(a):Myślę, że mając już gotowy, zrobiony samochód wiele bram się przed Toba otwiera. Wydaje mi się, że kupno takiego samochodu pozwala się wkręcić w środowisko. Na pewno bym nie naprawiał tego samochodu w przeciętnym warsztacie
hmmmmPlastikowa napisał(a):Ma to być samochód ze sporą mocą i ciekawym wyglądem albo po prostu jakiś ciekawy sprzęt z v8 pod maską. I tak jak pisałem samochód do kościoła w niedziele, ewentualnie jakieś szoferowanie ludziom do ślubów
Plastikowa napisał(a):niebieska e30 jest wystawiona na olxie
ja sobie zdaję sprawę, próbuje natomiast wyczuć autoraszybki napisał(a):Mike ale to też trzeba zachować rozsądek serwisowy bo 50k to nie jest 500k a do tego zgadnij czemu taki klasyk jak jag v12 kosztuje połowę np.r129 v8
Plastikowa napisał(a):Tak chodzi o te e30 ale to jednak driftowóz, z zewnątrz bardzo mi się podoba. Czytając od wczoraj mam takie pytanie co myślicie o takim starym Audi 2.2 Quattro coupe lub o projekcie z Audi 90. A co do mojego zdecydowania. Jak będzie to sx200, e30 lub np jakieś stare bmw/mercedes z potężnym silnikiem to będe bardzo zadowolony. Kiedyś też z wyglądu podobały mi się bardzo Jaguary S Type R 400KM. Pytanie tylko jak serwis tego