nieodmawiam racji, gust ma kazdy swoj, ale majac do wyboru np bezawaryjna honde accord a a4 b8 w fajnej wersji zaryzykowalbym (JA) bo auto musi mi sie podobac wizualnie, po calym dniu roboty musi powodowac usmiech na twarzy a accord (przykladowe porownanie) jest taki nijaki...
A mnie się tam Accord podoba i po całym dniu pracy wolałbym wrócić do tego domu a nie czekać na lawete bo DSG wysiadło, bo silnik padł, bo łancuch się zerwał..
insignie mozna lepeij wyposazona znalezc, chociazby z alufelgami (tu masz struktury), Ledami, navi, poszukaj silnik bardzo dobry, samochod sam w sobie tez.
auto jeszcze nie kupione a prosiłbym o opinie nt. Astry znalazłem taką: [link do mobile.de wygasł] Proszę o opinie warto za te pieniądze ten rocznik kupować ?
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
BMW Concept serii 4 Coupé 2012 BMW Concept serii 4 Coupé niesie dodatkowe pokłady sportowego i ekskluzywnego charakteru, przez co wyraźnie odróżnia się od modeli serii 3. Dynamiczny pas przedni konceptu tworzą ostre kontury i złożone powierzchnie. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.