Auto do 55 tys

10 Mar 2015, 22:51

nieodmawiam racji, gust ma kazdy swoj, ale majac do wyboru np bezawaryjna honde accord a a4 b8 w fajnej wersji zaryzykowalbym (JA) bo auto musi mi sie podobac wizualnie, po calym dniu roboty musi powodowac usmiech na twarzy a accord (przykladowe porownanie) jest taki nijaki...
Nethann
Aktywny

Auto: Astra h Gtc
Silnik: 1.4
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2006

11 Mar 2015, 09:07

A mnie się tam Accord podoba i po całym dniu pracy wolałbym wrócić do tego domu a nie czekać na lawete bo DSG wysiadło, bo silnik padł, bo łancuch się zerwał.. :shock:
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

11 Mar 2015, 10:19

te skrzynie DSG jak rozumiem są we wszystkich autach koncernu Volkswagena ?

a z innych aut znajomy ma Forda C-Max i bardzo sobie chwali .. znalazłem taki model: [link do mobile.de wygasł]

Może ktoś coś o tym aucie napisać ?
skrzatu
Nowicjusz

Auto: Peugeot 206
Silnik: 2.0 HDI 90KM

11 Mar 2015, 10:43

albo o takiej Insignii: [link do mobile.de wygasł] ??
skrzatu
Nowicjusz

11 Mar 2015, 12:03

insignie mozna lepeij wyposazona znalezc, chociazby z alufelgami (tu masz struktury), Ledami, navi, poszukaj ;) silnik bardzo dobry, samochod sam w sobie tez.
Nethann
Aktywny

Auto: Astra h Gtc
Silnik: 1.4
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2006

28 Maj 2015, 07:32

auto jeszcze nie kupione :/
a prosiłbym o opinie nt. Astry znalazłem taką: [link do mobile.de wygasł] Proszę o opinie ;) warto za te pieniądze ten rocznik kupować ?
skrzatu
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    BMW Concept serii 4 Coupé 2012
    BMW Concept serii 4 Coupé niesie dodatkowe pokłady sportowego i ekskluzywnego charakteru, przez co wyraźnie odróżnia się od modeli serii 3. Dynamiczny pas przedni konceptu tworzą ostre kontury i złożone powierzchnie. ...