Auto do 5tyś

14 Mar 2019, 13:57

Mnie nie chodzi o to że ma być mega cisza bo tak nie będzie ale Focus był tak głośny jakby łożysko koła było słychać ale tak nie było a hałas okropny. Nie wiem jak jest z japońcami, mazdą 323 jeździłem parę razy ale takiego łomotu nie było. Tu na prawdę nie chodzi mi o super ciszę.
W takim razie skupię się na stanie technicznym bo wiadomo to jest istotne. To te marki które wymienione były brać pod uwagę czy coś jeszcze? Rozumiem że mazdę odpuścić?
rmf84
Nowicjusz

14 Mar 2019, 23:11

Jest kilka ładnych Megane w Twoim rejonie więc może w tą stronę?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    BMW X4 M40d - dynamiczne proporcje i atletyczne kształty
    Nowe BMW X4 demonstruje swój indywidualny charakter poprzez istotnie zwiększoną dynamikę jazdy, oryginalny, sportowy wygląd zewnętrzny, jeszcze bardziej szlachetne wnętrze premium oraz nowoczesne systemy wspomagające ...