Auto do 6-7 tyś.

26 Kwi 2018, 19:44

Witam :) To mój pierwszy post na tym forum i myślę, że w samą porę. Zamierzam kupić auto do maksymalnie 7 tyś, lecz podejmuje złe wyboru co do ich kupna. Mam już dwa auta za sobą, a jestem dość młodą osobę, które niestety kupiłem w opłakanym stanie i maksymalnie do 3 tyś złotych. Teraz nie chcę popełnić trzeci raz tego samego błędu, wiec proszę o pomoc co do kupna auta. Jedyne kryteria co do wyboru auta, to takie, żeby było na gaz i jak najmniej awaryjne. Jestem ze Śląska, wiec jakby ktoś zauważył ciekawą ofertę, proszę o wiadomość ;) Z góry dziękuję!
BeMoreHappY
Obserwowany

Auto: Lanos

27 Kwi 2018, 11:36

Refr.
BeMoreHappY
Obserwowany

Auto: Lanos

27 Kwi 2018, 14:36

Może Corsa C?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - świeży gaz.
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak bezpiecznie wyjechać z zaspy śnieżnej?
    Padający śnieg w połączeniu z wiejącym wiatrem powoduje powstawanie zasp śnieżnych, głównie na poboczach dróg. Jazda przez zaspy wymaga wysokich umiejętności i odpowiednio przygotowanego samochodu. Pojawiające ...
    Hennessey Venom GT - najszybszy samochód świata
    Najszybszy samochód świata Hennessey Venom GT osiągnął prędkość 435.31 km/h (270.49 mil/godzinę) 14 lutego tym samym ustanawiając światowy rekord prędkości dla 2-miejscowego samochodu sportowego. Test podczas którego ...