Wolałbym coś z małym przebiegiem do 40tyś. Może zastanowię się nad czymś z salonu, zawsze gwarancja, że nowe a z moim przebiegiem 20tyś rocznie to 8/10lat pojeżdżę. Używany z przebiegiem 100tyś to może być kłopot po 2 latach
# [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Coś takiego np. Nowy samochód i na pierwsze pare lat pewny.
Coś takiego np. Nowy samochód i na pierwsze pare lat pewny.
Biorąc pod uwagę dokonania vw na polu rozwoju silników na przestrzeni ostatnich kilkunastu lat nie zapędzałbym się z takim stwierdzeniem. * i nie tylko silników
Jeśli nie potrzebujesz wyższego prześwitu to Sportage jest raczej pozbawiona sensu (zresztą i tak FWD). Co do awaryjności to nie wiadomo, bo to nowy model
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
Czym są masy czynne w akumulatorze? Jedną z częstszych przyczyn zakończenia żywota akumulatora na skutek jego wadliwej eksploatacji jest spłynięcie mas czynnych z płyt wypełniających wnętrze baterii. Opad mas czynnych objawia się zmętnieniem elektrolitu, a ...
Jeżeli rozpatrujesz nowe to raczej nie martw się o awaryjność tylko o to co Ci bardziej się podoba i Ci pasuje. Jedynie mogę powiedzieć, że zaskoczeniem będzie trwałość 1,8TSI i awaryjność Kii.
Wynalazłem kilka interesujących mnie aut, teraz czekam na wasze opinie i wybranie najlepszego modelu. 1. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] (tu obawiam się tej skrzyni automatycznej) 2. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] 3. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] 4. [link do oferty na Allegro wygasł] 5. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] 6. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] 7. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.