Witam, jestem nowy na forum. Chcę kupić auto do 7 tys(8 to max). Zastanawiam się nad golfem IV(1.9 tdi/sdi lub benzynę z gazem, tylko nie wiem jakie silniki się nadają) albo astra G(1.7 isuzu lub któryś z 1.6 benzyniaków). Może być jakaś inna propozycja.Auta muszą być blisko Koszalina(do 100km). [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do Otomoto wygasł] [link do Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - dlaczego taka cena? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Golf SDI to porażka, w Polo to ledwo się toczy. 1.4/1.6 nie jadą i duzo palą. Ten pierwszy jeszcze awaryjny. Astra DTI za tyle może być kiepska, za 8k możesz szukać dobrej 1.6 ale 8v bo 16v jest kiepska.
Teraz często jeżdżę astrą 1.7(ale 68 km) i jest mułowaty, ale jakoś jedzie no i pali mniej niż 6l/100. Ten SDI jest podobny? Można znaleźć w miarę zadbanego Golfa z TDI(90km) w tym budżecie?
W tym budżecie żadnego Golfa w dieslu nie dostaniesz. Golf jedzie dużo gorzej niż ta Astra choć ta ten demonem prędkości nie jest. Spalanie na trasie? Bo w mieście to ja w życiu nie uwierzę.
Mozna powiedziec ze w cyklu mieszanym, chociaz w miescie tez kolo 6 bo zalezy o jakich miastach mowimy ;D Chodzi mi czy ten silnik sdi z golfa przy zalozeniu, ze krecony licznik(czyli z 350-400tys) pojezdzi jeszcze bez duzego wkladu finansowego? Jesli nie diesle to ktora benzyna w golfie i jak spalanie? Astre 1.6 8v 75km bardzo ciezko znalezc.
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Jazda na zderzaku - przejaw agresji i braku wyobraźni W projekcie nowelizacji ustawy Prawo o ruchu drogowym znalazł się zakaz "jazdy na zderzaku" na autostradach i drogach ekspresowych. Trenerzy Szkoły Bezpiecznej Jazdy Renault tłumaczą, jakie niebezpieczeństwa wiążą się z agresywnymi ...
Znalazłem coś takiego: [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] ten wymaga poprawy zderzaka(przedni i chyba z tylu) oraz nie ma papierow na rozrzad Wracajac do tego golfa: [link do Otomoto wygasł] Poczytalem, ze silniki w miare sie do gazu nadaja, przebieg raczej prawdziwy bo z polskiego salonu ile on jeszcze wytrzyma na gazie?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.