Auto do 7 tys.

10 Mar 2019, 08:40

Witam, szukam autka do 7 tys. tak jak w tytule, wcześniej jeździłem corolla e11 1.4 97 km, ale niestety już nie nadaje się do jazdy, stad moje poszukiwania czegoś innego. Auto będzie służyło głównie na dojazd do pracy około 16 km dziennie, fajnie by było jakby dynamika była porównywalna z corollka, bądź lepsza, benzyna oczywiście, silnik najlepiej tak do 1.6, 5 drzwiowe z takiego powodu ze często wożę ludzi do pracy i nie tylko, lecz zaznaczam że combi nie wchodzi w grę. W sumie to tyle z wymagań, oczywiście wiadomo ze autko musi mieć klimę,w miarę dobra blachę itp. Ja osobiscie rozglądałem się póki co za peugotem 307, lecz widze rózne opinie na temat tego samochodu, a szczegolnie jego zawieszenia. Mam nadzieje, że nakierujecie mi jakieś modele za którymi mógłbym się rozejrzeć. Zapomiałem dodać region dolnyslask.
adkooo
Nowicjusz

0

10 Mar 2019, 13:11

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] co myslicie?
adkooo
Nowicjusz

0

10 Mar 2019, 13:41

3 w rodzinie, robi wrażenie. Przebieg jak na benzynę spory, ale to i rocznik i pochodzenie Niemcy.
Marek99
Początkujący

0

10 Mar 2019, 13:49

Marek99 napisał(a):. Przebieg jak na benzynę spory,

Serio?
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km
0

10 Mar 2019, 13:51

No tak przeglądam te autka i naprawdę wybór w takim budżecie jest niewielki jeżeli chodzi o 5 drzwiowe autka, także za 3 d tez się rozejrzę
adkooo
Nowicjusz

0

10 Mar 2019, 14:55

[link do oferty na Olx wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
adkooo
Nowicjusz

0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus Design Dome: gdzie technologia spotyka tradycję
    W mieście Toyota City, w japońskiej prefekturze Aichi, znajduje się studio designu Lexus Design Dome, odpowiedzialne za wszystkie kreatywne procesy Lexusa. Tutaj Lexus prowadzi wszystkie etapy projektowania auta – od ...

10 Mar 2019, 22:02

1.Ok można obejrzeć.
2.Jakoś do mnie nie przemawia..
3.Ładny też można obejrzeć choć cena taka sobie jak na sprowadzonego..
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
0

11 Mar 2019, 17:12

Tego seata biorę po uwagę, ale zapomniałem dodac, że szukam autka z waznym oc przynajmniej na jakis czas, takze ten golfik odpada niestety.
adkooo
Nowicjusz

0

11 Mar 2019, 18:24

Tylko pamiętaj że większość ubezpieczalni robi rekalkulacje składki i będziesz musiał dopłacić różnicę.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

0

11 Mar 2019, 19:11

wiem o tym, ale nie bedzie to chyba duża kwota, napewno mniejsza niż jakbym miał kupować nowe oc, no i zależna pewnie od tego ile oc zostalo do konca
adkooo
Nowicjusz

0

11 Mar 2019, 20:20

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]?
adkooo
Nowicjusz

0

11 Mar 2019, 23:18

Dostaniesz 1000zł dopłaty i nie możesz tego rozłożyć na raty tylko musisz zapłacić całość a czasami lepiej wyjdzie kupić nowe oc nawet na cztery raty a w przypadku grupy Vag kwoty własnie nie będą małe..
Barol
Awatar użytkownika

0

12 Mar 2019, 16:40

W sumie racja, ale tak czy siak wolałbym auto, które ma jakąś historie w polsce niz bezposrednio sprowadzone, poki co szukam ciagle, ale jest ciezko, nic znalezc nie moge. Jak cos bedzie to wrzuce.
adkooo
Nowicjusz

0

12 Mar 2019, 21:18

[link do oferty na Olx wygasł] trochę tani jak na Leona, warto?
[link do oferty na Olx wygasł] a co powiecie o focusach generalnie?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
adkooo
Nowicjusz

0

12 Mar 2019, 23:44

1.Czy ja wiem czy tani,normalna cena za 1.6 z początkowych lat produkcji,wygląda ok ale sporo wyświetleń i nikt nie kupił?
2.Sporo różnych odcieni lakieru i bardzo okazyjna cena a auto sprowadzone przez handlarza.. odpuść..
3.Fajny,możesz obejrzeć ale przebieg przemilczę..
Barol
Awatar użytkownika

0