REKLAMA
velcapone bo mam zamiar jak coś jechać na stację diagnostyczną z mechanikiem swoim po auto jak już coś, czyli mówisz że nie ma opcji aby sprawdzić przebieg prawdziwy auta? nie będzie żadnych śladów majstrowania? czyli tylko po stanie techninczym można coś wnioskować na ten temat?
Invi jednym słowem morał z tego taki żeby nie sugerowac się pochodzeniem samochodu gdy w planach jest zakup auta w granicach 7-9 tysięcy, dzięki, zapamiętam
diddy79 napisał(a):Więc kolego życie to nie bajka. a samochód który ma lat piętnaście to jest złom co ledwo kołami przebiera i ile jeszcze poprzebiera nie wie nikt. I nie ma znaczenia czy to vw czy fiat a ty kupujesz to co ma aktualnie najlepszy stan techniczny mając nadzieje że jeszcze te pół roku/rok pojeździ.
raczej mocno przesadzone gdyż znam dużo osób, choćby moje uboższe kuzynostwo żyjące z rolnictwa gdzie kupują sobie samochody dwudziestoparoletnie i jeżdżą i jeżdzą. także takie stwierdzenia że złom ledwo kołami przebiera to szok dla mnie
Podsumowując burzę mózgów: nie warto patrzec na przebieg i nie warto upierac się przy samochodzie z zagranicy
Znalazłem też takie ogłoszenie z osią czasu samochodu, jak to się ma do prawdy? pewne? czy to też przekręt?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Dużo bym dał jakbyście podsyłali jakieś konkretne oferty i opiniowali, bo dzięki Wam od wczoraj od 2 w nocy dużo się nauczyłem. Znalazłem jeszcze takie coś, co o tym sądzicie?
a także te getzy które ktoś mi zarekomendował, czy mógłby ktoś z Was powiedzieć coś o tych dwóch ofertach?
[link do oferty na Allegro wygasł]
Prosiłbym też o kilka opini na temat tych fiatów stilo ,które na poczatku ktos z Was odrzucił a potem inny użytkownik zarekomendował bo już się pogubiłem co do niego