Auto do 7000zł?

31 Lip 2008, 19:24

Witam. Zastanawiam się nad kupnem auto do 7000zł. Auto będzie używane przez młodego chłopaka. Jakie auto mi polecacie? Z góry dzięki za pomoc.
michas
Nowicjusz

31 Lip 2008, 19:49

Zalez jaki rok i jakie auto to ma byc.. Moze byc Astra I, Golf III, Civic, Alemra...
cichinho
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Straszewo

31 Lip 2008, 19:54

Chcę zeby kopa miało, ale i żeby pojemny był.
michas
Nowicjusz

31 Lip 2008, 20:57

Za 8tyś coś znalazłem:
[link do oferty na Allegro wygasł]
Mam taką tylko, że mocniejszą wersję (SRi) i nie narzekam. Auto ma kopniaka i to niezłego, a i wpakować też w niego można :)
Rodri94

31 Lip 2008, 21:14

hmmm, a jakieś inne propozycje?
michas
Nowicjusz

01 Sie 2008, 08:51

ja mimo i mlody jestem to jestem na nie dla mocnych samochodow dla mlodych ludzi - przynajmniej nie na poczatek - ale to tez zalezy jaki ktos jest jakby nie patrzec to widzi sie na drogach pelno "dresikow" w golfach uwazajacych sie za panow drogi czy tez kolesi w starych beemkach , az zal mi tych bmw bo to swietne samochody

jako wielki fan wloskich samochodow ( bo co wloskie to dobre i piekne ) w tej cenie bym szukal japonczyka :lol: - corolla oczywiscie jesli komus chodzi o max co moze byc w tych pieniadzach z w miare dobrych nowych konstrukcji - ja zdecydowanie wiecej dalem za fiata uno w idealnym stanie i uwazam ze jest on dobrym wyborem zwlaszcza ze punto mk1 mi nie lezalo 8) taniej kupisz uniaka i auto mozna polecic bo jest przestronne dynamiczne i malo pali 8)

do kwoty ktora podales warto by troszke dolozyc i za sejem sie obejzec - problem z przestrzenia ... chyba ze w 2 osoby sie jezdzi to wtedy kanape zlozyc i duuzo sie wlozy

a moze skoda felicja ??
Manfred
Aktywny

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Volkswagen Polo 1,2 TSI o mocy 110 KM
    Pod maską opisywanej wersji Volkswagena Polo znajduje się silnik o pojemności 1,2 litra generujący moc 110 KM. Co w tym modelu znajdziemy na liście wyposażenia nie wymagającego dopłaty? Jest kilka takich rzeczy o których ...
    Trzydziestolecie VW California - ikona wśród kamperów
    30 lat temu pierwszy egzemplarz modelu California wszedł na rynek. Był to początek wyjątkowego sukcesu. Marka Volkswagen Samochody Użytkowe świętowała urodziny ikony wśród kamperów podczas targów Techno-Classica ...

01 Sie 2008, 12:00

Witam!

A CO POWIESZ NA TE AUTA?

Nissan 240 SX
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Lancia Kappa

Toyota Camry

a to auto polecam

Za tą cene to jest strasznie dużo skatowanych BMW których raczej Ci niepolecam 8)
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

01 Sie 2008, 12:10

a morze porsche 944
Toyota Celica
maniek500
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: małopolska

01 Sie 2008, 13:21

to juz lepiej bmw spawane z 2 albo 3 zamiast 944

wystarczy zeby sie zabic :lol:

a tak na powaznie to 944 moze ciezko byc utrzymac
Manfred
Aktywny

02 Sie 2008, 13:06

a co powiesz na lancera mały silnik wiec będzie mało palił rocznik
Peugeot 306 Sport Turbo DIESEL 97
Ostatnio edytowany przez maniek500, 02 Sie 2008, 13:25, edytowano w sumie 1 raz
maniek500
Początkujący
Awatar użytkownika

02 Sie 2008, 13:09

maniek500 napisał(a):a co powiesz na

Po kiego ... dajesz mu angliki? Anglik to auto pochodzące z Anglii. Zawsze te auto ma kierownice zPRAWEJ ( :!::!::!: ) strony. Przełożenie kierownicy to może nie duży koszt, ale potem sa problemy z rejestracją tego auta. Trzeba pisać jakieś podania do jakiegoś szefa... Jedynie chyba można zarejestrować (też z jego zgodą :!:) zabytkowe auto.
Tak mi się wydaje, ale jak źle to poprawcie mnie :)
Pozdro

EDIT: O, widzę, że usunąłeś.
Co do Lancera to bardzo dobry pomysł. Auto nie do zajechania z małym silnikiem. Acha, jeszcze możesz poszukać Mitsubishi Carismy :)
Rodri94

02 Sie 2008, 16:11

zgadzam się z tobą kolego. jednakże autka te można przerobić ale wiadomo że nie jest to później najbezpieczniejszy samochód... zawsze jak to w przerabianych wozach może coś pęknąć... czy też kolumna kierownicza może się zablokować... lepiej dołożyć ten tysiąc i mieć jakąś gwarancje bezpieczeństwa.
Samochód jest bogiem, prędkość nałogiem, nitro zabawą a tuning podstawą ;-)
conest997
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 4
Miejscowość: Olsztyn
Auto: BMW E36 coupe 2.0 170 km

02 Sie 2008, 16:15

conest997 napisał(a):zgadzam się z tobą kolego. jednakże autka te można przerobić ale wiadomo że nie jest to później najbezpieczniejszy samochód... zawsze jak to w przerabianych wozach może coś pęknąć... czy też kolumna kierownicza może się zablokować... lepiej dołożyć ten tysiąc i mieć jakąś gwarancje bezpieczeństwa.

Też racja...
Rodri94

02 Sie 2008, 16:22

naniosłem poprawkę na tamte angliki co powiecie na te co teraz dałem
maniek500
Początkujący
Awatar użytkownika