REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/gdzie-w-europie-obowiazuja-winiety-na-autostrady-t40381.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
ice6666 napisał(a): Racja - benzyna czy diesel mogą wiele przejechać, ale lepiej jest kupić diesla z 200tys. km przebiegiem niżeli benzynę z 200tys. km.
ice6666 napisał(a):Na oku mam Volvo S60
raczej 5-6kice6666 napisał(a):Jeżeli S60 jest faktycznie warte swojej ceny to ewentualnie mogę dołożyć 1000-2000zł.
musisz najpierw zaznaczyć cytowany fragment, a następnie kliknąć cytujice6666 napisał(a):Ps. Aby było czytelniej użyłbym "cytuj", ale niestety coś nie chce zadziałać...
mike napisał(a):raczej 5-6k![]()
mike napisał(a):musisz najpierw zaznaczyć cytowany fragment, a następnie kliknąć cytuj
oczywiście, a do tego miał wyjazd za granicę i już kupił kolejne auto...ice6666 napisał(a):3 tygodnie temu "prawie" dorwałem S60 za... 4800zł.
Prawie bo był to akurat czas gdzie miałem ważniejsze wydatki.
Auto stan bdb, do wymiany jedynie akumulator i hamulce do sprawdzenia (jedna strona słabiej hamowała). Cena niska tylko ze względu na to iż facet na już potrzebował pieniędzy aby spłacić kredyt - tak tłumaczył.
mike napisał(a):oczywiście, a do tego miał wyjazd za granicę i już kupił kolejne auto...
Dzięki takim ludziom jak Ty powstają złe stereotypy o dobrych markach. To że na allegro/olx wiszą za psie pieniądze nic nie znaczy, bo nie wiesz w jakim są stanie i trzeba będzie sporo dołożyć do takiego wozu.
No i podobno w Tajlandii można spotkać kobiety z...pulokiem (pozdrawiam hanysów)
Barol napisał(a):A Toyota Carina? Bardzo rzadki już widok na drogach a auto praktycznie nie do zdarcia.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... xtor=SEC-8
galakty napisał(a):Jak chcesz 6 lat przejeździć to Civic może nie być dobrym wyborem
Barol napisał(a):Niestety jak to japońce nie grzeszą dobrą blachą