Auto do 7tys.

10 Wrz 2015, 22:06

Witam serdecznie.
* Budżet max 7tys
* Łódź
* Codziennie robię minimum 70km. Głównie na krótkiej prostej trasie 25km.
* Wymagania to: brak rdzy, butla z gazem lub diesel, KONIECZNIE 4/5 drzwi, mało awaryjne
* Coś co może a nie musi to: wspomaganie, el. przednie szyby.
Witam, posiadam golfa 2 ale odwiedzam nim warsztat minimum 3 razy w miesiącu. Szukam czegoś co będzie oszczędne (paliwo, opłaty, części eksploatacyjne) i będzie miało większy bagażnik od golfa. Nie musi być to od razu astra w kombi. Może być sedan lub jakiś htb z większym bagażem. Z moich zastrzeżeń to podziękowałbym za lanosa, golfa 3 i inne przetrytane taxówki, czy miejskie rajdówki (mrc, bmw).
W motoryzacji nie jestem mocny dlatego proszę was o pomoc.
Z autek które mi się "podobają" to audi a3/a4, mazda 626, vectra ale tylko w silnikach v8, lub coś tańszego ale w dobrym stanie audi 80.
Pozdrawiam.
bunny11
Obserwowany

Prawo jazdy: 21 01 2013
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Volkswagen Golf II
Silnik: 1.3 Kat
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1990

10 Wrz 2015, 22:33

Jak bez rdzy to szukałbym Toyoty Avensis, Volvo S40/V40, Peugeot 406, Passat B4, Audi 80/100, Citroen Xsara.
Ossy
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 07 01 2010
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo S60
Silnik: 2.4T
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2002

11 Wrz 2015, 07:21

Co powiesz na Daewoo Leganze? Taka limuzyna za śmieszne pieniądze.
[link do oferty na Olx wygasł] - bardzo bogate wyposażenie,reszta kasy na porządny pakiet startowy.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak bezpiecznie jeździć w trudnym terenie?
    Poruszanie się po trudnym terenie dla jednych jest przyjemnością, dla innych koniecznością. Dobrze, jeśli w naszych podróżach towarzyszy nam samochód napędzany na 4 koła, przygotowany na pokonywanie bezdroży. ...
    Parkowanie prostopadłe tyłem w 5 krokach
    Parkowanie prostopadłe tyłem nie należy do ulubionych manewrów dużej części kierowców. Choć ma liczne zalety, jest zwykle jednym z najsłabiej przećwiczonych sposobów parkowania, zwłaszcza w przypadku ...