06 Wrz 2017, 21:13
Cześć, jednak trochę wcześniej będę kupował auto niż planowałem i szukam jakiegoś auta na dojazdy do pracy i szkoły. Paliwo, nie gra roli, może być gaz, sama benzyna lub diesel, lecz pod warunkiem że mało palą. Naprawy i części do tych aut były tanie. Żeby miało to lekkiego kopa, tak wiem... młody kierowca jestem ale mam olej w głowie i praktycznie zawsze jeżdżę przepisowo, lecz ogółem lubię przyspieszać dość dynamicznie, i lubię samochody małe, w hatchbacku lub ewentualnie jakiś sedan. Silnik myślę max 1.6 żeby mnie OC nie zjadło i jakimś pancernym silniku oczywiście. Patrzyłem na Civica 6 po lifcie z silnikiem 1.5 Vtec, lecz nie wiem czy różni się jakoś specjalnie osiągami od 1.4 IS, opinie czytałem różne, środek mi się podoba, zmienne fazy super sprawa, tani samochód podobnież pali mało no i najważniejsze mały jest. Co możecie o tym samochodzie powiedzieć ? Na ogłoszenia patrzyłem to za te 8 tyś ładne egzemplarze były, z rocznika 00 i 01 z końca produkcji, środek ładny nie przesadzony. Czekam na wasze inne propozycje. I takie pytanie z czystej ciekawości... Czy jest w tym budżecie szansa na jakieś auto ze skórą w środku ?