Barol napisał(a):Napisz do użytkownika kirin88 albo JiGsaw bo to są fachmany od BMW
Zapomniałeś o mnie
To prawda że moje poglądy są oryginalne, ludzie mi tego zazdroszczą bo też by tak chcieli, ale nie potrafią, więc działa u nich zasada negacji. Nie potrafią czegoś zrozumieć więc to odrzucają.
Jeżeli chcesz auto z LPG to szukaj przynajmniej 1.8. Nie odczujesz różnicy w kosztach. A nie myślałeś o jakiejś zadbanej E30? Te samochody trzymają cene jeżeli są w oryginalnym stanie. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
O części nie musisz się bać bo nie są drogie a auto samo w sobie jest proste.
nesswingsof napisał(a):ps 1 link KOSZTY OPŁAT CELNO SKARBOWYCH 1200zł
A no masz rację nie zauważyłem Może coś z tych [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] (reszta kasy na blacharke)
A tak co bardziej się opłaca e30 czy e36 bo niestety bende szukał w gazie przez najblisze 5 lat nie zamierzam zmieniać auta Do którego są tańsze części i który jest mniej awaryjny
GT86 w specjalnej wersji Black Limited Był rok 1986. W radiu leciało Europe i utwór The Final Countdown, a w Azji z fabryk wyjeżdżały kolejne egzemplarze Toyoty AE86 Sprinter Trueno GT Apex w limitowanej wersji Black Limited. W hołdzie temu modelowi japoński ...
Lexus IS w kolorze wojownika - debiutuje specjalna wersja sedana Lexus chętnie tworzy specjalne wersje swoich samochodów. Tym razem projektanci zabrali się za model IS i jak zwykle zainspirowali się japońską kulturą. Lexus IS I Blue ze specjalnymi wstawkami w wyjątkowym kolorze ...
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] zobacz na ta e36 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ta też wydaje się być ciekawa ale przebieg 196 tys tylko?? coś podejrzane
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] zerknij też na tą
Ja bym szukał 1.8,osiągi lepsze a spalanie prawie to samo. Co do konkretnego modelu to co znajdziesz w lepszym stanie,E30 trzyma cene i juz tańsze nie będzie,E36 sporo egzemplarzy jest po przejściach.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.