Auto do 9000zł

10 Lip 2011, 12:27

witam. chce sobie kupic auto Hatchback w stylu renault clio, peugeot 206 w cenie tak do 9000zł. jakie auto polecacie i dlaczego? prosze o odpowiedzi.

Pozdrawiam.
rocky17
Nowicjusz

12 Lip 2011, 12:09

ref ref ref ref
rocky17
Nowicjusz

12 Lip 2011, 13:45

Sprecyzuj , to uzyskasz odpowiedź... Jest dużo samochodów , które w tym przedziale cenowym są warte uwagi..
It's nice to be important but is more important to be nice
soleQ
Aktywny

Miejscowość: kRk

12 Lip 2011, 14:07

chodzi mi o małe auto. w stylu punta (miałem ale niestety rozbite w wypadku) a juz nie chce punta i szukam innego. mysle nad ibiza po 2000r.
rocky17
Nowicjusz

12 Lip 2011, 14:27

VW Golf III , Mazda 323F, Opel Corsa C. VW Polo , Honda Civic VI To są auta , które moge polecić z pewnością , ponieważ każe z tych aut posiadałem i nimi jeździłem :) Golf ,ale w jednostce napędowej 1.9TDI , Mazda 1.5i , Opel Corsa 1.4 16 V , Honda Civic 1.6 16 V to są auta , które miałem i nie było żadnych większych problemów.W corsie jedyne co zmieniłem (oprócz płynów to przegłuby ale to z własnej winy). Nie wiem czy w hondzie VI gen. blacha była już cynkowana ,ale jeśli nie to szukaj czy nie ma dużych ognisk korozji.
It's nice to be important but is more important to be nice
soleQ
Aktywny

Miejscowość: kRk

12 Lip 2011, 15:03

Ja bym wybrał Mazde 323F BA jak już przedmówca napisał,świetny wozik.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Samochody dostawcze Forda: przegląd nowych modeli
    Samochody dostawcze to nieodłączny towarzysz biznesu – do przewozu towarów, małych i większych ładunków czy transportu pracowników nadają się doskonale. Przedsiębiorcy szukają dostawczych pojazdów, ...