Zastanawiałem się nad M3. Ale starczy jedynie na e46 bo e92 w M3 za takie pieniądze to raczej dobrej się nie znajdzie o ile w ogóle się znajdzie. E46 M3 fajna fura świetne osiągi ale zobaczcie ile tego jeździ, gdzie się nie obejrzę sam e46 co prawda nie M3 ale prawie to samo gdzie 70% ludzi i tak nie rozpozna zwykłego e46 od e46 M3 na pierwszy rzut oka. A pozostałe 30% to ci co się znają. Co nie znaczy że nie biorę nawet bardzo pod uwagę E46 M3 ale na razie odstawiam e46 M3 na bok.
Ja bym jednak rozejrzał się za Hondą S2000. Ale znaleźć coś ciekawego to ciężko będzie. Zobacz jeszcze na Subaru BRZ,Toyotę GT86,LEXUS SC430( ), BMW 850 ( )
Subaru BRZ,Toyotę GT86 odpada ładne, fajne ale za mała moc. LEXUS SC430 nie przemawia do mnie BMW 850 za stare rozważył bym jak bym chciał kupić klasyka. A co do BMW z linku za drogie no i to sedan...
XV Moto-Piknik Olsztyn Dajtki 2009 / relacja 9 sierpnia na lotnisku Dajtki w Olsztynie odbył się XV Moto-Piknik. Pomimo tego, że piknik trwał tylko jeden dzień, nie zabrakło na nim atrakcji. Oprócz największych imprez jak Eliminacje Mistrzostw Polski Car Audio ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.