Czym się różnią alufelgi od felg stalowych? Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
Niesłyszący na drodze Liczba osób mających problem ze słuchem szacowana jest na 10%-15% wszystkich mieszkańców globu. W Europie problem ten dotyka około 80 mln osób. W Polsce liczba ta szacowana jest na około 1 mln. Terminem ...
Barol , co do punta Twojej koleżanki to pewnie wyjątek , a wyjatek potwierdza regułę . Przypuszczam , że ktos zaraz po zakupie porządnie zakonserwował puncioka i dlatego nie zgnił . U mnie w rodzinie były 2 punta 1 i obydwa poszły na złom , ze względu na zgnitą podłogę natomiast mechanicznie te auta były ok .
Ale można spokojnie znaleźć jeszcze ładne Punto. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] <--- musi ładnie latać Z tańszych [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Panowie chyba trochę zmienili ten temat , jak wygląda porównanie cen części np fiatów a peugeotów które podałem wcześniej? Jako, że póki co nie mam stałego wynagrodzenia to chciałbym żeby auto nie było strasznie drogie w eksploatacji
Tylko w takiej cenie bardziej zadbanego znajdę raczej 106 niż punto, a poza tym dalej nikt mi nie odpowiedział jak wygląda cena części zamiennych oprócz tego aby uważać na tylną belkę
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.