Witam wszystkich. Od września będę rozglądał się za autem, na które chce przeznaczyć max 15 tys. zł. Autko na pewno będzie mi służyło do wyjazdu za granicę, a mimo to wolałbym kupić benzynę. Rozglądam się za a4b6 albo toyota Avensis II ewentualnie bardzo bym chciał Subaru Legacy IV/outback (ale z tym będzie ciężko w tej cenie). Mam 20 lat więc auto rodzinne mi się nie przyda ale jakieś kombi jest mile widziane aby spakować zapasy na wyjazd. Najlepiej wizualnie lub silnikowo przyciągało uwagę pozdrawiam i liczę na waszą pomoc!!
blu3 napisał(a):Najlepiej wizualnie lub silnikowo przyciągało uwagę
nie żeby coś, ale te modele wykluczają "przyciągalność" uwagi no może Audi jakoś się broni silnikowo. Jeśli pominąć ten drobny szczegół, to całkiem dobry wybór. Możesz spojrzeć na Saaba 9-3, Volvo s60, Renault Laguna II FL, Peugeot 407. Też nie są to jakieś egzotyki, ale na takowe budżet nie bardzo.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Hybrydy w górę, a diesle w dół - wynajem długoterminowy Na europejskim rynku samochody z napędem alternatywnym zdobywają coraz większą popularność i odnotowują kolejne rekordy kosztem modeli z silnikami zasilanymi olejem napędowym. Również w Polsce łączny udział diesli ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.