Auto do miasta do 10 tyś.

27 Maj 2019, 11:17

Mam do dyspozycji +- 10 tysięcy, szukam autka głównie do miasta dlatego stawiałbym na benzynkę. Nie mam wielkich wymagań odnośnie wyposażenia, najważniejsze żeby jeździło. Zastanawiam się nad:
1. Mazda 3 1.6 MZR 105KM
2. Golf 5 1.4-1.6
3 . Fiat grande punto/bravo II- tylko nie wiem czy w tym budżecie coś sensownego znajdę
4.honda civic 7
Które z tej czwórki będzie najmniej awaryjna i najlepsza na miasto? Jestem otwarty na propozycje.
Z góry przepraszam jeżeli powielam temat.
krawiecXYZ
Obserwowany

27 Maj 2019, 11:27

Mazda w tej wersji w tym budżecie może być ciężka do znalezienia poza tym ma spore problemy z rudą.
Golfa V nie kupisz w tym budżecie.
Bravo II tak samo.
Grande Punto może być ciężko ale do znalezienia.
Civic jak najbardziej do znalezienia.

A może Audi A3 8L albo Seat Leon I?
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

27 Maj 2019, 11:31

seat leon 1 zwyczajnie mi się nie podoba a jeżeli audi to z jakim silnikiem?
krawiecXYZ
Obserwowany

27 Maj 2019, 21:44

Jak głównie po mieście będziesz jeżdził to 1.6 wystarczy choć 1.8 niby ciut droższy w serwisie ale spalanie to samo a osiągi lepsze.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Moto Session 2017 / relacja
    Targi Moto Session wpisały się już na stałe do naszego kalendarza i odwiedzamy je regularnie przedstawiając Wam relację zdjęciową z tej imprezy W tym roku Targi odbyły się w pierwszy weekend kwietnia czyli dużo wcześniej ...