REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/leasing-kola-zebate-t40382.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
a przepraszam bardzo, czy mamy komunę i pewexy?Roller napisał(a):Honda Jazz to byłby jakiś kompromis , pytanie co z częściami do niej.
wyczułem tutaj lekki zarzut wobec mojej wypowiedzi, dlatego tak wyjechałem z tym gigantemRoller napisał(a):Wiele osób nie docenia tych ''puszek'' ale spoko. Zauważyłem, że jak komuś doradzacie to zawsze większe auto. Jak ktoś piszę o aucie do miasta to niech będzie do miasta
jak miałeś jakąś wersję USDM/coupe/ SI to nic dziwnegoRoller napisał(a):Jeśli chodzi o sprowadzanie części to musisz przyznać, że jest to dosyć upierdliwa (za przeproszeniem) czynność. Pamiętam jak musiałem szukać części do Civica bo to nowszy model i nie było. Dopiero z US dało się sprowadzić
tu nie ma co dyskutować czy wierzyć czy nie, wystarczy pomyśleć. Auto sprzedawane w całej Europie, popularny hatchback, nadal w produkcji (kolejna generacja), marka nadal istnieje, technologii kosmicznej nie zastosowano...Roller napisał(a):twierdzisz, że jest to popularny model to pasuje zaryzykować Ci i uwierzyć
ak miałeś jakąś wersję USDM/coupe/ SI to nic dziwnego
Czy w Corsie będziesz czuł komfort podczas jazdy? Śmiem wątpić.