roblemy ze wspomaganiem pod TESCO też nie będą przyjemne..
Wszystko rozumiem, ale dlaczego TESCO?
Generalnie zgadzam się z użytkownikiem
Shatanka Autor szuka mieszczucha dlatego m.in. padło na 206. Osobiście jestem skłonny bardziej uwierzyć, że trafiłeś na egzemplarz, w którym psuło się wszystko niż stwierdzić, że mały Peugeot jest nieudany. A ta akcja z poduszką powietrzną staje się już chyba legendą, bo gdzieś kiedyś już to czytałem na tej stronie, ale ok.
W Corsie nie pada elektronika, wiesz dlaczego? Bo przeważnie jej nie ma.
![Mr. Green :mrgreen:]()
A w kwestii ocynku to nie jestem pewien czy Corsa go ma, jeśli tak to mocno się zdziwię. Mam wrażenie, że gdzie się nie ruszę to piszą o rdzy w Corsie C, muszę sprawdzić.
w Corsie a jak trafisz na 1.8 125KM to możesz wąchać kurz swoim 206 o ile odpalił i wytoczył się dalej niż na lawetę/hol.
No to gruby argument, emocjonalny bym powiedział. To już trochę stereotypy na zasadzie: ''Niemiec się nie psuje, Francuz zawsze'' To nieprawda. Są mnie udane i bardziej udane modele Peugeota, jak wymieniałeś jego wady to myślałem, że piszesz o 307, wtedy by się zgadzało.
Kolejna rzecz to
generalizowanie: bardzo łatwo jest napisać-miałem Peugeota psuł się, więc wszystkie się psują i nie polecam. Może miałeś pecha?
Wracając do tematu, kolega wymienił takie auta jak:
Fabia-chyba ciężko będzie znaleźć zadbany egzemplarz. Nie chodzi o kwotę, tylko o ''popularność'' tego modelu.
Polo-ja odradzam, ze względu na to, że jest to egz. przereklamowany tzn. jest znany z tego, że jest VW.