najbardziej ktore przzypadly mi do gustu to ten opel i ford fiesta. jak narazie nie chce takich dlugich aut narazie takie mniejsze mi starczy. rozwazam tez propozycje nad [link do oferty na Allegro wygasł] wydaje sie byc bardzo dobre. moje pytanie ile moze kosztowac zarejestrowanie tego pojazdu juz na pl tablice. sorki ale nie znam sie na tym za bardzo
3500 + opłaty... więc czemu nie za 96r? Fakt ,droga nie jest ale jej stan niekoniecznie jest zły. Są te auta w bardzo różnych cenach ale i za podobną kasę chodzą np: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Toyota FJ Cruiser w stylu retro Wśród fanów aut terenowych jest grupa, która jednocześnie darzy sentymentem klasyki gatunku i ceni komfort nowoczesnej motoryzacji. Do tych kierowców adresowane są modele w stylu retro, takie jak ...
No tutaj racja,mój dobry przyjaciel miał 5tys.zł na auto i spodobał mu sie własnie Civic VI,objeżdził kilka egzemplarzy i każdy miał coś na rzeczy więc wkońcu postanowił że poczeka i dołoży troche grosza no i opłacało sie,mając w kieszeni 7tys.zł kupił ładnego i zadbanego Civica od jakiegoś miłośnika tej marki,powymieniał to co trzeba (rozrząd,filtry,olej itp) i śmiga że aż miło.
Do autora tematu,jeśli chcesz Civica i Ci sie podoba to porozglądaj sie za V generacją. Tutaj dość ładny egzemplarz [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
czyli co mowicie ta honda z mojego linku to jakis pic czy raczej prawda, bo sie troche zamieszalem. a co do innyuch linkow szukam czegos mniejszego bez tzw. ,,dupy" wlasnie tamto co dawalem to nie bylem pewny bo autko jak nowe i liczylem tak ok5000 zl za wszystko wiec juz sam nie wiedzialem dlatego sie doradzam was. a i szukam auta raczej z woj. dolnoslaskiego lub ewentualnie lubuskie. z gory dzieki duzo mi juz pomogliscie
No ale pomyśl logicznie,ogłoszenie ma prawie 13tys wyświetleń i nikt go jeszcze nie kupił za te śmieszne pieniądze?Więc sobie odpowiedz na pytanie dlaczego.
luknij na te ogłoszenia [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
teraz rozmyslam nad takim czyms http://www.kupie-sprzedam.info.pl/index ... 93979&sp=1 akurat moje miasto wiec z przereestrowaniem nie mial bym juz problemu. co powiecie o tym aucie. cena auto to 5000zl. jak mysliscie ile tak za to auto mozna z tego rocznika i tak ogolnie. rozmawialem z ojcem cos mi tam nagadal ze to japonskie ze czesci beda drogie jak cos do niego. mozecie powiedziec mi co i jak czy sie oplaca
Że tak powiem nie ten link chyba wkleiłeś bo ja tu same ogłoszenia widze. Nie,do japonców nie są drogie części,są na porównywalnym poziomie jak te do VW czy Audi.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.