Auto do około 6 tys. Wagon[kombi]

22 Sie 2015, 00:54

Witam . Na wstępie chcę nadmienić ze szukam auta najlepiej w wagonie.
Myślę i najbardziej skłonny jestem na e34 2.5 ,lecz jestem studentem , a BMW ponoc drogie w utrzymaniu jak wszyscy się upierają, co wy o tym myślicie ?
Jeżeli nie to, to co innego ?
Szukam czegoś stosunkowo mocniejszego (obecnie mam ~80KM)najlepiej RWD albo 4x4 (FWD od biedy tez ujdzie :no: ) i benzyna z LPG . I napewno odpada A4 b5 (nie podoba mi się). Macie jakieś pomysły czego szukać ? :D
refixedlife
Obserwowany

Prawo jazdy: 0- 0-2012
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Audi 80 b2
Silnik: 1.6 85 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1983

22 Sie 2015, 11:53

W tej kwocie polecam Ci opel vectra b 2.0 136 KM. Fajnie jeździ , dobrze znosi gaz . A jeśli 2 litry to dla Ciebie za dużo to ewentualnie 1.8 w gazie . Ma te 125 kucy i też dobrze sobie radzi z tym autkiem.
Wg mnie BMW będzie nie najlepszym wyborem , zwłaszcza e34 .
Już prędzej e36 , ale ciężko znaleźć ten model w dobrym stanie .
Paweł83
Początkujący

22 Sie 2015, 14:40

Możesz się porozglądać za Civiciem VI Aerodeck Vtec,silniki nie dość że ekonomiczne to jeszcze dynamiczne.
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Corolla 2017 - wersja amerykańska
    Wiemy już, jak będzie wyglądała Corolla 2017 dostępna w Ameryce. Bestseller Toyoty ma przeprojektowany przód, unowocześnione wyposażenie we wnętrzu i nowe systemy bezpieczeństwa. Górny grill jest teraz jeszcze ...