REKLAMA
Witam,mam zamiar kupic pierwszy samochod.Jestem w Niemczech na wakacjach mam tu znajomych,ktorzy pomogliby mi kupic auto.Mysle nad kupnem w Nieczech,poniewaz auta sa troszke tansze i wydaje mi sie z pewniejsza przeszloscia.Mam 6000zl,ale patrze na auta za okolo 1000E,bo widomo jeszcze koszta sprowadzenia....
Ale do rzeczy.Mam problem z wyborem autka.Co prawda kilka typow jest,ale chcialbym poprosic o porade.
Czasem mozna tu trafic BMW 3 coupe za 800-1000E,ale obawiam sie,ze jest to drogie w eksploatacji auto i w razie awarii sie nie wyplace.Wypisze teraz auta,ktore mi sie podobaja,napiszcie prosze o nich kilka zdan,wady i zalety i czy oplaca sie brac.Zalezy mi na taniej eksploatacji (nie przesadnie), taniej naprawie i dobrej jakosci...Mile widiany krotki komentarz xD
Napiszcie tez jakie auta w tej cenie bylyby dobre.Interesuje mnie auto 2/3 lub coupe silnik 1.4 do 1.8 rocznik od 1994.
Moje typy:
VW Polo
Mazda 323F
Renault Megane Coupe --> co o nim sadzicie,ostatnio bardzo mi sie spodobal...Widzialem rok 99 po liftingu za 1200E
Prosze o pomoc.