REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
legler napisał(a):Niestety 1.8 w hondzie i 1.6 w Kia i hyundai będą palić już za dużo
legler napisał(a):Niestety 1.8 w hondzie i 1.6 w Kia i hyundai będą palić już za dużo
legler napisał(a):1.0 W yaris nie nadaje się za bardzo do gazu
legler napisał(a):Po drugie 1,6 w c4 lepiej wytrzyma codzienną jazdę po 200km
legler napisał(a):Ktoś mi tu kiedyś polecił c5 IFL i naprawdę to było super auto
legler napisał(a):Cześć. Za miesiąc będę musiał kupić auto do dojazdów na służbę. Dystanse jakie będzie robił to około 200km dziennie. Koniecznie musi być benzyna z gazem. Na dodatek spalanie musi się mieścić na średniej max 8l LPG.
szybki napisał(a):Lubisz ryzyko to wchodź jak w dym dużo nie stracisz bo już trudno o gorsze auta na rynku.
Tylko nie pisz o spalaniu
tyle to nie ale do 90 owszemyeti65 napisał(a):A przecież nie będziesz jechał 100km trasy, z prędkością 70km/h
szybki napisał(a):No to kup sobie Yarisa 1,3 i lepiej wytrzyma codzienna jazdę niż 5 takich C4.
legler napisał(a):Poproszę też argumenty dlaczego toyota jest najlepsza. Uważam że yaris nie jest taka och i ach.
franccc napisał(a):Bo na tym forum jest toyota/lexus a później dłuuuuuugo nic
franccc napisał(a):Myślałeś o dieslu
czymś się trzeba posilkowac. Tak po prawdzie audi mojej żony a4b7 1.8t avant pod moja noga pali 7,2 pb w trasie. Z tego co widzę raport pokazuje najniższe 7,7 więc naprawdę potrafię oszczędnie jeździćfranccc napisał(a):Nie patrz na raporty spalania
legler napisał(a):Poproszę argumenty dlaczego c4 jest złym autem. Poproszę też argumenty dlaczego toyota jest najlepsza. Uważam że yaris nie jest taka och i ach.
legler napisał(a):Nie rozumiem tego hej tu na Francuza.
legler napisał(a):Miałem natomiast toyote Avensis t25 2.4pb i jak nie urawana półoś to padł rozrusznik to Non stop problemy z katem...no sorki ale toyota to tak średnio kojarzę z jakością
legler napisał(a):Ten silnik też jest średni do gazu jak wszystkie silniki toyoty.
franccc napisał(a):Bo na tym forum jest toyota/lexus a później dłuuuuuugo nic
legler napisał(a):Każda pliszka swój ogon chwali. Spróbowałem tej "bezawaryjnosci" toyoty i tak średnio wyszło był rzekł.
franccc napisał(a):Myślałeś o dieslu sdi? Najmłodszego byś pewnie golfa v dorwał. Dynamika żadna ale zepsuć się nie ma co a spalanie wyjdzie 4.X