Auto do stania pod blokiem :)

22 Sty 2018, 19:12

Witam,

Szukam samochodu, ktory bedzie bardzo malo eksploatowany tj. zakupy w weekend i wypad w gory ze 2 razy w roku. Glownie krotkie trasy i tereny miejskie, stad preferuje kompakt/sredni, benzyna.

Budzet - najchetniej okolice 15-20 tys.

Czym sie kierowac? Myslalem o samochodach, ktore nie traca szybko na wartosci. Z racji tego, ze nie bedzie intensywnie eksploatowany, jest szansa, ze sprzedam z nieduza strata. Jakies sugestie? Myslalem o:
- Lexus IS200
- Jaguar X-Type
- Jakas Alfa Romeo?

Z bardziej dostepnych, ktore podobaja mi sie wizualnie, ale niekoniecznie spelniaja powyzsze kryteria:
- Astra H
- Volvo s40 (ciut wiekszy budzet)
- Volvo c30 (nie jestem homo)

Okolice Krakowa. Jakies pomysly?
bugmenot
Nowicjusz

Auto: Nie mam

23 Sty 2018, 17:37

A może coś takiego?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
    BMW X4 M40d - dynamiczne proporcje i atletyczne kształty
    Nowe BMW X4 demonstruje swój indywidualny charakter poprzez istotnie zwiększoną dynamikę jazdy, oryginalny, sportowy wygląd zewnętrzny, jeszcze bardziej szlachetne wnętrze premium oraz nowoczesne systemy wspomagające ...