Planuje zakup auta do firmy auto przede wszystkim będzie wozić części do cieżarówek niekiedy jakieś koło od cieżarówki a więc wymogi to: niezawodność diesel kombi nie mniejsze niż passat b6 (chodzi o bagażnik)
moje propozycje to: passat b5 1.9tdi 90/110km bmw e39 3.0d touring mercedes w124 diesel i tu pytanie jaki silnik byłby nabardziej niezawodny mercedes w210 też diesel napewno tylko pytanie jaki silnik ? a6 c5 pewnie 1,9tdi z dostawczych vw t4 odrazu mówie dostawczy (t4) wcale mi nie jest potrzebny ale jeśli by był to nie obraził bym się jeśli już celował bym w wersję przeszkloną z 9 siedzeniami lecz starał bym się bardziej celować w b5, jakiegoś z mercedesów czy któryś z forumowiczów byłby mi w stanie podsunąć jakiś pomysł? jakieś inne auto? a może po prostu któreś z tych jest godne polecenia?
Może napisz jaki budżet? Ode mnie coś takiego [link do oferty na Allegro wygasł]
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo. Zapraszam na priv.
mpu86 napisał(a):mercedes w124 diesel i tu pytanie jaki silnik byłby nabardziej niezawodny mercedes w210 też diesel napewno tylko pytanie jaki silnik ?
Każdy silnik jest dobry. Będziesz śmigał drogami ekspresowymi czy tylko lokalne drogi? Na krótsze dystanse wystarczy 2.2 CDI: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Podatek od środków transportu – co warto wiedzieć? Posiadanie pojazdu wiąże się zarówno z kosztami jego utrzymania, jak i istotnymi obowiązkami podatkowymi. Niektóre środki transportu wymagają uregulowania specjalnego podatku, który może być istotnym ...
Legendarna SKODA 966 Supersport Jedyny zachowany egzemplarz wyścigowej ŠKODY 966 Supersport odzyskał swój blask dzięki pieczołowitej pracy specjalistów marki. Jeden z najefektowniejszych okazów czechosłowackiej sceny wyścigowej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.