https://ogloszenia.forumsamochodowe.pl/citroen Witam - jak myślicie czy warto zainteresować się berlingo? Auto ma być dość nowe i cena do 30000. Auto będzie potrzebne dla małej rodzinnej firmy. Jakieś inne propozycje?
Ostatnio edytowany przez Pawel22_Kielce, 10 Maj 2010, 23:44, edytowano w sumie 1 raz
Pawel22_Kielce, kolego ja bym ci proponował się zastanowić nad tranzitem ,nie wiem co chcesz przewozić ,ale samochód nie do zjechania mam tranzita 94 ale to co już przewiózł tych ton to głowa boli
Też transit u mojego taty w firmie jeździ tylko że 9 osobowy i/ też wozi różne rzeczy i sie nie kraczy ma już przejechane 365tys ale dalej jedzie tylko problem jest z blachą ale to jak w każdym fordzie z tych lat ;(
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Pierwszy seryjny system nawigacji z CD-ROM i kolorowym monitorem Pierwszy na świecie seryjny system nawigacji z CD-ROM i kolorowym monitorem – Toyota Crown Royal – wrzesień 1987. Nad systemami nawigacji samochodowej pracowano w Japonii, Europie i USA od początku lat 70. Mimo ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.