Auto drugie w domu "zabawka" dla mnie do 23.000

17 Cze 2020, 00:02

Szukam oryginalnego (drugiego w domu do jazdy wiosna lato jesień) Szukam jakiejś cupety i tak przeglądając natknąłem się na [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]?
co o nim sądzicie Nie o tym egzemplarzu tylko ogólnie o modelu i silniku Jak z blachami ? No i dostępność i ceny części ?

Mam obawy że szczególnie z automatem to demonem przyspieszenia nie jest a manual

ps Można znaleźć w tej kwocie e46 coupe niezajeżdżone z silnikiem 2500ccm+..... może dacie linka bo jak ja przeglądam to wyobrażam sobie że każda była katowana przez jednego z królów parkingów marketowych i królów lewego pasa
GREMLIN
Nowicjusz

17 Cze 2020, 01:17

A może [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]?
GREMLIN
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Renault EZ-ULTIMO to samochód autonomiczny
    Warszawa posłużyła jako sceneria do dla filmu promocyjnego oraz realizacji sesji zdjęciowej najnowszego samochodu autonomicznego Renault EZ-ULTIMO, oficjalnie pokazanego po raz pierwszy na Salonie Samochodowym w Paryżu. W ...
    Suzuki Jimny
    Mała terenówka Suzuki była już kiedyś dostępna ze zdejmowanym dachem. Ale najnowsza odsłona modelu, która ostatnio skradła serca wielu kierowców, nie doczekała się dotąd takiej odsłony. Są jednak spore ...