Auto - Fibak opinie

12 Sty 2012, 09:54

Witam
Chciałbym się podzielić z Wami opinią o komisie samochodowym Auto Fibak który mieści się w Łodzi na ul. ul. Flatta 3. Opinia o tym komisie pod względem ilości samochodów na 5, jeżeli chodzi o obsługę również 5. Zakupiłem u nich samochód marki Honda i jestem z niego bardzo zadowolony. Wszystko co chciałem wiedzieć o samochodzie dowiedziałem się od sprzedawcy jestem zadowolony i polecam.
hubertusek
Obserwowany

Prawo jazdy: 02 02 1975
Auto: Honda Accord

27 Sty 2012, 23:43

Witam,
Ja też nabyłem auto w tym komisie, minęło już pół roku od tego czasu i wszystko jest tak, jak Panowie zapewniali, ale to już dawne dzieje.
Mojej znajomej ostatnio także poleciłem "AUTO-FIBAK" gdyż mam pozytywną opinię o tym komisie. Od stycznia firma mieści się w Konstantynowie Ł. jest tam jeszcze większy wybór niż na poprzednim miejscu. Na prośbę koleżanki, Panowie pojechali z nią autem do serwisu na sprawdzenie. Po sprawdzeniu transakcja została sfinalizowana. W dalszym ciągu opinia o "AUTO-FIBAK" pozytywna.
Danielll1
Obserwowany

Prawo jazdy: 11 07 2002
Auto: OPEL VECTRA

04 Maj 2014, 21:35

Zadzwoniłem, pytałem czy auto bezwypadkowe, czy jakiś element malowany

Nie broń boże nie ceny negocjujemy na miejscu zapraszamy

Na miejscu malowane pół auta, lusterko prawie urwane

Dodatkowo z ceny rynkowej 35000zł chcieli opuścić 400zl

Kupiłem auto w innym miejscu bez wad.
Polska Salon za 32000zł.

Pamiętajcie u nich się nie kupuje, można tylko popatrzeć, jeśli macie do nich kilkanaście kilometrów a nie tak jak ja 70. Oszuści i kanciaże. Niepolecam

Dla mnie OSZUŚCI i NACIĄGACZE niepolecam
neomatrix
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 1980
Auto: opel vectra
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2005