witam!
ja zastanawiał bym sie nad audi a3 bo co do audi to kazdy chwali jak kupi. ja ostatnio kupiłem a4 i jak do tąd nie było żadnych awarji i myśle ze tak samo będzie z a3
Mam kilku znajomych, którzy mieli peugeoty, w tym 206. Szczerze mówiąc nie słyszałem o nich najlepszych opinii. Z drugiej beczki moi rodzice swego czasu mieli corsę b kupioną jako nową, byli nią m.in. we Włoszech i Hiszpanii, oprócz wymiany akumulatora nigdy nie mieli z nią problemów. Osobiście polecam Corsę.
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Nowe uprawnienia Straży Miejskiej Od 20 października 2023 Straż Miejska oraz Straż Gminna "wzbogaciła" się o nowe uprawnienia - od teraz mogą kontrolować uprawnienia oraz wystawiać mandaty za łamanie przepisów kodeksu drogowego osoby poruszających ...
Ja polecam Golfa IV... Bardzo fajne auto Ciocia w Niemczech ma takie i sobie chwali. Sam też nim jezdziłem i naprawde polecam zrywne, szybkie z dobrą przyczepnością:) i cena częsci zamiennych niska
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.