TMAH3517GJJ065009 Auto Handel Lucynow Rajska 5 OSZUST I KRĘTACZ

Dzisiaj, 14:22

Witam serdecznie postanowiłem wstawić ten post ponieważ zostałem oszukany przez pana który prowadzi AUTO HANDEL pod Warszawą w Lucynowie Rajska 5.Auto które miał wystawione na aukcjach (OtoMoto OLX) toHyundai i30 1,6 CRDI z 2018 r. Nr VIN: TMAH3517GJJ065009O Opisane jako auto bez wkładu od pierwszego właściciela pozwolę sobie wkleić ten opis.\\\"Samochód świeżo sprowadzony do kraju bezpośrednio od właściciela- osoby prywatnej,niemalże w perfekcyjnym stanie wizualnym i technicznym.Wnętrze auta zadbane, w środku nigdy nie było palone.Auto posiada oryginalny przebieg, wszystkie części eksploatacyjne były wymieniane zawsze na bieżąco i na czas,dzięki czemu auto prowadzi się pewnie i nie słychać, ani nie czuć oznak nadmiernego eksploatowania.Wszystkie podzespoły świetnie ze sobą współpracują pozwalając odczuć wrażenia z jazdy jakbyśmy podróżowali nowym samochodem.Silnik jes bardzo dynamiczny, w połączeniu manualną skrzynią biegów sprawia, że komfort podróżowania jest niebywały.Zapraszamy klientów którzy zamierzają nabyć sprawny samochód do długiej eksploatacji,a nie w okazyjnych cenach po przejściach.KUPUJĄCY ZWOLNIONY Z OPŁATY SKARBOWEJ 2%WYSTAWIAM FAKTURĘ VATSAMOCHÓD ŚWIEŻO SPROWADZONY OPŁACONY!!!100% ORYGINALNY PRZEBIEGSTAN WIZUALNY B.DOBRYKONTAKT WYŁĄCZNIE TELEFONICZNYJeśli oglądasz ogłoszenie na OLX proszę wcisnąć odnośnik ogłoszenie z serwisu OTOMOTObędzie można zobaczyć więcej zdjęć auta.Gorąco polecamy i zapraszamy do obejrzenia oraz na jazdę próbną!!!Istnieje możliwość zakupu auta na RATY!! Na dogodnych warunkach.Możliwość pozostawienia swojego auta w rozliczeniu !!☆☆☆☆☆SUPER STAN ☆☆☆ \\\"
Tak wyglądał opis zdjęcia auta zrobione fenomenalnie by ukryć defekty a jak nie było to możliwe niektóre spreparowano prz użyciu jakiegoś programu auto na żywo wyglądało tragicznie wymienię tylko kilka rzeczy które nie były opisane na ogłoszeniu lecz bardzo wpływają na cenę i atrakcyjność ogłoszenia:-Pęknięty i nie dopasowany przedni zderzak,-Kilka wgniotek na różnych elementach auta,-Przypalone siedzenia choć nie było w aucie palone,-Podziurawione boczki wszystkich 5 drzwi ostrym przedmiotem nie opisane w ogłoszeniu.-Przetarty tylny bok auta nie opisany w ogłoszeniu i spreparowany programem fotoshop by nie było tego widać.!!! I najważniejsze auto jest po powodzi ma wiele elementów które na to wskazują ( zapach stęchlizny, ślady na siedzeniach pasach bezpieczeństwa w schowkach wyschnięty szłam na szynach pod siedzeniami terz sporo tego szlamu. Pod wycieraczkami sporo pleśni ogólnie auto dramat mógł bym jeszcze wymieniać defekty ale nie ma to sensu.Po uzgodnieniu ze sprzedającym wybrałem się 500km po to auto nic nie wskazywało na to że sprzedawca kłamie i podaje fałszywe informację pytałem o wiele lecz twierdził że wszystko jest perfekcyjne po dojechaniu na miejsce okazało się że auto jest w opłakanym stanie technicznym i wizualnym ponadto właściciel to stary BUC i CWANIAK na którego trzeba uważać.Piszę ten post aby utrzeć nosa OSZUSTOWI który wciska auta po przejściach by nikt inny nie narażał się na koszta dojazdu a następnie się rozczarował i liczyć straty.
Sienio84fx
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Summer Cars Party 2012 / relacja
    Summer Cars Party 2012 już za nami SCP powstało dzięki zaangażowaniu śląskich (i nie tylko) klubów motoryzacyjnych i jest największym zlotem tego typu w Polsce. To jedna z nielicznych okazji, aby zobaczyć tysiące zmodyfikowanych ...